Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochałam sie z partnerem dwa dni przed okresem bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość gość

Kochałam sie z partnerem dwa dni przed okresem bez zabezpieczenia lecz okres dostałam w terminie. Partner nie skończył we mnie. Czy jest możliwość zajscia w ciążę? Jestem teraz 10 dni przed kolejnym okresem i bolą mnie jajniki i brzuch.

Gość gość
Jesli okres dostslas w terminoe to o nic nie musisz sie martwic,to byly dni nieplodne,a jesli jak twierdzisz partner w Tobie nie skonczyl czegp sie obawiasz? Bol brzucha i jajnikow to pewnie PMS ,moze w tym cyklu dostaniesz okres wczesniej? Skoro obliczasz sobie dlugosc cykli to nie warto zapoznac sie z plodnoscia w jego trakcie? :-) a najlepiej stosowac skuteczna antykoncepcje?

Gość gość
Mam nadzieję że w ciąży nie bede :c rozmawiałam już z partnerem na temat antykoncepcji i wybraliśmy już dla siebie najlepsza metode, nie popełnimy już takiego błędu że będziemy sie kochać bez zabezpieczenia jeśli nie chcemy mieć jeszcze dziecka :)

Gość gość
Dziewczyny, co wy o tym sądzicie? Bo nadal mam obawy!

Gość gość
ddt30 co masz na myśli? Mam wykluczyć ciążę? Bardzo sie stresuje...

Gość gość
Uspokoj sie,dostaniesz normalnie okres,przez nerwy najwyzej go opoznisz...a nastepnym razem sie doedukuj. Jakmzakladasz takoe twmaty to nie powinnas w oogle myslec o seksie :-o

Gość gość
Gość 20:19 daj spokój. Na początku wszyscy mieli wątpliwości. Autorka nie przejmuj się. Jak Ci wyżej napisano, przez nerwy tylko opóźnisz okres i jeszcze bardziej będziesz się stresować.

Gość gość
Dzięki dziewczyny :) ale co może być przyczyną bólu tych jajników i brzucha? Wyczytałam że to mogą być objawy ciąży

Gość gość
To rowniez objawy: zblizajacego sie okresu, niestrawnosci, niedroznosci jajowodow, zapalenia ukladu moczowego, infectie, raka jelit, raka szyjki macicy, itd itp.

Gość gość
gość dziś Proszę bardzo, ale nie mów mi dziewczyny bo gość dziś jestem facetem ;)

Gość gość
Ja dokładnie tak zaszłam w ciążę. Nie wiem ile żyły we mnie plemniki partnera, ale kochałam się dwa dni przed spodziewaną miesiączką, którą dostałam. W kolejnym cyklu już nie dostałam. Tylko, że mój partner spuścił się do środka. Prawdopodobieństwo jest minimalne, ale czasem na kogoś trafia. ;)

Gość gość
Gość 22:14 - ale ta miesiączka musiała być mniej obfita/krótsza. Ja dostałam okres taki jak zawsze obfity i trwający 6 dni.

Gość gość
Gość 22:14 - przez twoja wypowiedź znowu zaczynam panikować. Jak można zajść w ciążę w dni nieplodne :(

Gość gość
Można, żywotność plemników określa się do około 5 dni, ale nie panikuj. Będzie dobrze, tylko następnym razem najpewniej pomyślcie i to wspólnie. Antykoncepcja to nie tylko twoje zadanie. To nie jest tak, że dasz facetowi przejemność, potem się martw. Nie on też myśli. Powodzenia.

Gość gość
ddt30 dziękuje Ci bardzo :) lecz nadal niepokoi mnie wypowiedź Pani powyżej, która napisała że ona w taki sposób właśnie zaszła w ciąże...

Gość gość
22.21? Ile ty masz lat 13? Chociaż ja w wieku 13 lat już takie rzeczy wiedziałam. ;) nie na darmo czytało się bravo girl :-p przeczytaj sobie swoje wypowiedzi. Wszystkie. Bzykalas się 2 dni przed okresem. Później dziwisz się jak można zajść w ciążę w dni niepłodne za chwilę znów panikujesz

Gość gość
ddt30 mam nadzieje ze tego nie przeżyły! :) teraz nie moge się stresować i w spokoju czekać na okres :)

Gość gość
Poczekam do okresu z tym testem, chyba że nie będzie mi to dawać spokoju to zrobie go wcześniej

Gość gość
Mój okres był normalny. Zwyczajnie długi i obfity. Lekarz tłumaczył mi to tak, że następny cykl musiał się bardzo skrócić, a plemniki przeżyły. Tylko, że ja już po jakichś dwóch tygodniach nie miałam wątpliwości, że jestem w ciąży, czułam to. Zrobiłam test, wyszedł pozytywnie. Pani też polecam test. Takie gdybanie niczego nie zmieni i nie wyjaśni.

Gość gość
dd, znawca każdego tematu. :) Jeśli chcesz robić za eksperta, to idź na ginekologię, ale przynajmniej zbadaj temat, bo siejesz zamęt.

Gość gość
Gość 10:06 - jak Pani to wyczuła że jest w ciąży? :) jakieś objawy czy coś?

Gość gość
To było 18 lat temu. Słabo pamiętam. To raczej nie były objawy, a jakieś wewnętrzne przekonanie, że tak jest, mimo, że szansa była minimalna.

Gość gość
Gość 10:13 - aha :) a jak Pani myśli po przeczytaniu mojej historii, moge być w ciąży? Szanse są duże? Prosze o odpowiedź, bardzo żałuje tego stosunku bez zabezpieczenia...

Gość gość
Kochałam się z partnerem po imprezie andrzejkowej. :D Ale trochę wcześniejszej niż 30 listopada. Może 26, albo 27. Potem miałam okres, a 6 grudnia zrobiłam już test który wyszedł pozytywnie. Myślę natomiast, że stosunek przerywany czyni tu ogromną różnicę. Na 99% nie jest pani w ciąży.

Gość gość
Są minimalne. Znikome, ale jakieś są. To tak jak z wygraną w totolotka, ktoś w końcu wgrywa mimo małych szans. Każdej kobiecie trzeba takiego bodźca żeby wyobraźnia zaczęła pracować. ;) Wszystko będzie po pani myśli. Taka ciąża graniczy z cudem. Nie jest pani w ciąży.

Gość gość
Jakmczytsm opowiesc pani,ktora zaszla w ciaze dwa dnimprzed okresem to juz glupia jestem:-) Moim zdaniem pani musiala zajsc w ciaze juz wczesniej,w poprzednim ,skroconym tak jak sugerowal lekarz cyklu.sle nie mogl byc az tak krotki by do zaplodnienia doszlo tuz przed miesiaczka slbp plemniki zyly woecej niz te swoje kilka dni, Dwa dni przed okresem pani juspz musiaka byc w ciazy... Tuz przed okresem srodowisko rwewnatrz macicy jest kwasne,plemniki gina w tak niesprzyjajacym srodowisku..tylko dobry,wilgotny sluz moze sprawic aby przetrwaly dluzej..zwlaszcza krwawienie miesiaczkowe. . Pamietam jak w jednym programie tv dxiewczyna wyklocala sie ,chciala zaskarzyc firme farmaceutyczna ,ze mimo brania tabletek anty zaszla w ciaze..przysluc***acy sie jej slowom lekarz wyloxyl jej cala sytuacje,wytknal bledy jakie popelnila i okazalo sie ze z chwila gdy zaczela brac tabsy juz byla w ciazy :-) tabletki nie mogly zapobiec powstaniu czegos co juz bylo ,tylko podtrzymywaly ciaze.

Gość gość
Nie, proszę pani. Nie zaszłam w ciążę w poprzednim cyklu, bo nie było takiej możliwości, a i dziecko urodziło się w wyliczonym terminie. Skoro pani twierdzi, że to niemożliwe, to nie rozumiem skąd niepokój. Nie zamierzam pani przekonywać o tym, że tak było, bo kompletnie nie mam w tym żadnego celu. Powodzenia. Będzie ok.

Gość gość
To nie ja pisałam, to jakaś inna Pani ma wątpliwości co do tego co Pani napisała :) mam nadzieje ze będzie ok, nie chce być teraz w ciąży :(

Gość gość
ddt30 : tak, kochałam sie z partnerem tylko ten jeden raz dwa dni przed okresem:)

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji