Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

comiesięczne umieranie okresowe pomocy

Polecane posty

Gość gość

właśne zaczyna mi się okres,tak mnie bolą plecy że nie jestem w stanie chodzisz prosto,chodze taka pokrzywiona jak starowinka jakaś,do tego jest cholernie słabo,mam ataki duszności i zawroty głowy. To mi uniemożliwia normalne życie,szczeście (?) że pracuję na umowe zlecenie więc nikt nie ma wielkich preensji że przez te 4-5 dni w mc nie przychodze do pracy,bo po prostu nie dostaje kasy za te dni. Nie wiem juz co robić ,czasami pomaga mi paleniec zioła,ale wiadomo że o w pełni naturalny,z pewnego zródła,tego typ lek ciężko:(

Gość gość
witaj w klubie okresowej bolączki :O nie jesteś sama Ja też się cieszę ze pracuje z domu, w normalnej pracy bym nie wytrzymała

Gość gość
Wypijcie po 100 ml "czystej" wódki, to wam przejdzie :)

Gość gość
mój facet popala ziele może bym sobie spróbowała bo mam tak jak wy,ile tego trzeba wypalić żeby nie bolało i czy serio pomoże?

Gość gość
Zioło lek na wszystkie dolegliwości Ale może warto byłoby się wybrać do ginekologa porobić badania słyszałam że jak się zacznie brać tabletki anty to bol nie jest tak mocny i sam okres jest bardziej skapy I trwa jakieś 4 dni i chyba sama spróbuje bo też mam takie bóle mega Ale jak narazie kładę ciepłe szmaty na brzuch i plecy to też pomaga

Gość gość
mnie tabsy nie pomogły,tzn było lepiej ale znowu utyłam :( co do ziołato zapal sobie ale malutko,powiedz twojemu żeby dał ci bucha dwa i tyle,zobaczysz jak ci z tym będzie ,ja wypalam jednego małego cienkiego blancika i mam spokój na 12 h.

Gość gość
Po anty okres trwa 3 dni i rzeczywiście nie boli :D Mnie też kiedyś ścinało.

Gość gość
Spoko loko. Przejdzie wam po porodzie. Tez tak miałam.

Gość gość
nie przejdzie ,ja (autorka) rodziła dzecko 16 lat temu,przed porodem i kilka lat po yło ok ,to się zaczęło kilka lat temu

Gość gość
rany i stał sie cud ,właśnie lezałam w łózku i wyłam dosłownie wyłam z bólu i zadzwonił mój kolega z czasów studenckich mówiać że ma TO ,moje lekarstwo!! jutro rano jego żiona bedzie w miescie i mi podrzuci,byleby przetwac noc....

Gość gość
mi pomaga tylko solpadeina na ból okresowy