Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Na zone to tylko dziewica! Bo nie dziewica tooooooooo:

Polecane posty

1) nie wiadomo juz ilu ja walipo i kto ja walil... 2) moze jest ex prostytutka, albo klubowa dupodajka... 3) moze juz jest po kilku aborcjach... 4) moze ma wszystkie mozliwe syfy... 5) a moze i jest w porzadku, ale po co ryzykowac... lepiej na zone i matke swoich dzieci wziac sobie dziewice! Jest jeszcze sprawa TELEGONI.

liczy sie to co ma w mozgu a nie to co ma w c1pie, bo z twojego toku rozumowania wychodzi na to, ze miec blone w piczy a penisa to to samo, ja biore sobie za żone Wrednego małpiszona, mimo, że błony już dawno nie ma, ale swoim charakterem i umysłem przegania wszytkie twoje żony z błonami :D🖐️

Super cynik... tylko to co ma sie w mozgu przeklada sie na nasze zachowanie. Wiec jak ktoras zachowuje sie jak debilka i dupodajka to co ona moze miec w tej glowie? BURDEL!

Gość gość
Michałku ty jestes jakimś zjebem psychicznym

pytanie czy wredny malpiszon chce zebym ja wzial za zone, bo przeciez ona nie jest i nie bédzie moja wlasnoscia

Gość gość
Pokaz fotke znowu,chce pokazac synowi do czego prowadzi bycie emo pedziem :-)

18:42 raczej ty. Dziewictwo jest pozadane przez mezczyzn niemal, ze we wszystkich kulturach. To co 98% meskiej populacji jest zjebami? To wy jestescie zjebami! Gdyby kobiety z blona dziewicza nie byly pozadane to by wyginely w procesie ewolucji, a tak sie nie stalo!

Gość gość
Oj już nudny jesteś, śmieciu. Zająłbyś się czymś pożytecznym, zamiast całymi dniami siedzieć na kafe.

Gość Michał121212
Bede to powtarzal wam tak dlugo, az nie wryje sie wam w to w banie! Zaprogramuje was na trzymanie dziewictw do slubu!

Gość gość
Nie, raczej nas zaprogramujesz na unikanie zyebów takich jak ty.

Gość gość
Myślisz że jakaś normalna kobieta chciałaby na męża kolesia który w avatarze ma narządy kobiece? :-/

hehe michałek załóż na tą pissssde z błoną majtki, w ogole nie rozumiem po co piszesz cały czas o tych dziewicach dzien w dzien - przeciez to juz nudne jest

Gość gość
Mnie zaprogramowałeś na ucieczkę przed psycholami.

Gość Michał121212
No to juz uciekaj, spierdalaj od facetow ktorzy chca sie ozenic i zalozyc rodzine! No na co czekasz! Won do bad boyow co tylko mysla o tym, zeby cie wyruchac i olac!

I nie wyskakuj mi z tekstem, ze sa faceci ktorzy chca zalozyc rodzine i dziewictwo nie jest dla nich wazne bo to gowno prawda!

Gość gość
Michał jesteś prawiczkiem ?? K-ce

Gość gość
Mądra kobieta dziewica chce wyłącznie prawiczka. To tak na marginesie. Rozczarowana

Gość gość
Chwileczkę. Psychole to tacy co grożą kobietom gwałtem torturami i śmiercią tak jak ty. W dodatku maja jakieś konszachty z islamistami. Nigdy w zyciu nie tknęłabym takiego gooooooooowna nawet końcem kija bo nie warto sie brudzić, a do tego niebezpiecznie. Na szczęście takich zyebów jest mało i jak widać nie wychodzą z zakładu zamkniętego.

Gość Michał121212
Ciekawe gdzie ja puszczalska idiotko groze, ze bede was zabijal, bil czy gwalcil? W ogole gwalcil... na nie dziewice to ja nawet patrzec nie chce!

Gość gość
Było tego pełno w innych wątkach psychopato, jak znajdę to pójde z tym na policję, więc nie pozwalaj sobie.

Co wy wszyscy piertolicie? Przecież michaś nawet by nie wiedział, jak by się zabrać do gwałtu ;) Nie ma biedak pojęcia, jak używać tego swojego małego fiutka ;)

Gość Michał121212
20:10 no to juz z*********j! Migiem! Edziaa pedziaa zamknij ryjaa lewacka kretynko.

Gość MałyKsiąże
Edziaa dziś Hej brzydulo Betty! Ujadaj sobie jak pies, ale niedługo zobaczysz jak PiS sprowadza imigrantów do Polski bo przecież ta partia jest prounijna, więc długo się opierać żądaniom UE nie będzie. Będziesz się bała wyjść na ulicę z obawy iż zostaniesz zgwałcona, choć wydaje mi się, że w przypadku puszczalskiego wieprza jak ty to niema żadnej rużnicy, a kto wie, może ci się spodoba.

Gość gość
Ponawiam-Michal jesteś prawiczkiem ???!!! K-ce

Gość gość
Twoje foto emo gimbazy z penisem po photo shopie to dno.nawet dziewica( czyli paszczur ktorego nikt kijem nie chcial tknac) zwymiotuje na Twoj widok

Gość Michał121212
Nie zwymiotuje idioto, bo ja jak tamten pedal nie wygladam.

Gość gość
precz z niedziewicami

Gość gość
Kolejny raz mnie zignorowałeś cwelu !!!! Będziesz moją nową dziwką !!!! Od rana do wieczora będziesz dostawał k****a do mordy ! K-ce