Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie.

Polecane posty

Gość gość

Mam wspaniałą kobietę. Jesteśmy po ślubie i mamy dwójkę dzieci. Wiele razy kłóciliśmy się na temat seksu,wręcz żona nie chciała o tym gadac. Ona najchętniej to by ciągle się do mnie tuliła i całowała a przecież seks też jest ważny w związku. Martwi mnie to że to ja inicjuje seks wręcz powiedziałbym że ciągle a żona jakoś seksem nie jest zainteresowana. Ona zarzuca mi że myślę tylko o seksie a przecież super by było jakby żona pokazała że naprawdę mnie chce,pożąda a nie zachowywała się jak zakochana nastolatka. Ona na pewno nie ma żadnego kochanka bo niby gdzie i jak? Jak mam to rozumieć jej zachowanie? Ona mnie tuli,całuje a ja to odbieram jako zaproszenie do seksu.

Gość gość
Rozmowy były prowadzone nie raz. Ona że tak powiem trochę mnie wyściska i idzie spać,posłodzi bo to jest wręcz kobieta bardzo delikatna. Ja jej powiedziałem wprost że co się stało że nie inicjuje a ona tylko mnie zbyła wzrokiem. Wiem że seks nie jest najważniejszy ale jest ważny. Czuje się w jej oczach nieatrakcyjny. Pewnie zaraz będzie że powinienem się w ogóle cieszyć że ten seks i cieszyć się tym co mam :/

Gość gość
Może zaszły u niej jakieś zmiany po porodzie, może czuje się nie atrakcyjna?

Gość gość
Szukaj kochanki, to moment i się zmieni.?

Gość gość
Na śpiocha wsadź .

Gość gość
Kochanek còś mi się widzi kolezko. Raczej jakiś inny typ kisi w niej ogora.