Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masseur

obsesja

Polecane posty

Gość masseur

pracuje w gabinecie masażu i odnowy, mam tam też jedną taką koleżankę, która robi tam staż od paru msc. Jest jeden mały problem ona jest tak seksowna, jak się porusza, jak mówi i pachnie, że powoli dostaję czegoś. dzień w dzień o niej myślę, pragnę jej, chce ją całą, ale ona ma faceta i fioła na punkcie wierności. Raz jak mieliśmy wolne poprosiłem ją o masaż, od tamtego czasu jest jeszcze gorzej, nie umiem już o niczym innym myśleć, chciałbym ją wziąć siłą, a potem już może sobie iść do tego jej młotka. nie chce stracić tej roboty bo ciężko w moim zawodzie o pełen etat, ale już nie wiem co robić. zagryzę siebie albo ją. ech szkoda ze nie mam żadnego jej zdjęcia wtedy zrozumielibyście o czym mówie

Gość masseur
przecież jej nie gwalce.. poza tym widze ze tez jej sie podobam, jak jajeczkuje to zawsze twardnieja jej sutki w rozmowie ze mną, widzę jak mnie dyskretnie obwąchuje, proponowałem jej już kilka razy jakiś numerek, albo chociaż oral, ale ona ma faceta i nie chce o tym słyszeć, gdyby nie ten d**ek już dawno byłaby moja

Gość gość
Zostaw ją w spokoju zboku, jest tak mało wiernych kobiet a przez takich jak Ty jest ich jeszcze mniej. Znajdź sobie jakiś inny target.

Gość gość
weź ją sposobem ziomek, powiedz jej że albo ci obciągnie albo wyleci z roboty, przezież pracujesz tam dłużej nie?

Gość slavv
Panowie jesteście obrzydliwi, nie to nie i jej reakcje fizjologiczne wcale nie oznaczają, że też w skrytości ducha chce byś ją przeleciał. Jak jesteś taki fajny autorze to raczej nie powinieneś mieć problemu z innymi partnerkami. Zostaw tę dziewczynę w spokoju, bo jak ktoś już napisał, wiernych kobiet jest niestety coraz mniej i należy je chronić jako zagrożony gatunek.

Gość masseur
już tam nie pracuje, odeszła i nikomu nie powiedziała gdzie, na fejsbuku też nie ma takich info... NIE DAŁA MI!!! k%%wa jedna!

Gość gość
da to dzivka nie da to korfa heh