Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rasowa suczka

Dziewczyny przyznajcie się bez bicia?!

Polecane posty

Gość Rasowa suczka

Lubicie być w łóżku traktowane jak suki?? Bo ja na ten przykład uwielbiam <3

Gość gość
Uwielbiamy.

Gość gość
Lubię bardzo ale za to w życiu oczekuję większego szacunku.

Gość Rasowa suczka
Ale lubicie być tak traktowane tylko przez swoich partnerów czy tak ogólnie przez facetów z którymi tylko zdarzało wam się sypiac o ile zdarzało się...?

Gość dweikvjvjo45uy
tylko ze swoim facetem,zaden inny nigdy mnie tak nie potraktował,,,w zyciu musi być szacunek,w łóżku mogę być d***** i szmata,najgorsza suka

Gość gość
Poznałem tutaj wdowę 38 lat. Piękna kobieta ciągle o niej myślę. Nie wiem co we mnie wstąpiło i zacząłem się z nią kochać bardzo ostro. Kazałem jej mówić, że jest moją suczką. Na początku się broniła ale potem jak się bardzo podnieciła to bez problemu mówiła, że jest moją suczką. Oczywiście nie starałem się utrzymać tej znajomości ale tak często o niej myślę jakbym był w niej zakochany.

Gość gość
Lubię, ale tylko przez swojego faceta, kiedy mam pewność że na co dzień mnie szanuje, a to są tylko zabawy

Gość gość
gość dziś Poznałem tutaj wdowę 38 lat. Piękna kobieta ciągle o niej myślę. Nie wiem co we mnie wstąpiło i zacząłem się z nią kochać bardzo ostro. Kazałem jej mówić, że jest moją suczką. Na początku się broniła ale potem jak się bardzo podnieciła to bez problemu mówiła, że jest moją suczką. Oczywiście nie starałem się utrzymać tej znajomości ale tak często o niej myślę jakbym był w niej zakochany. x To do roboty! Odszukaj ją (jeśli jesteś wolny) i nie pozwól szczęściu uciec:)

Gość gość
gość dziś To czemu się z nią nie spotkasz?

Gość gość
gość dziś gość dziś Skasowałem jej numer bo ja chciałem związku a ona tylko sexu.

Gość gość
gość dziś To było wasze pierwsze spotkanie?

Gość gość
To było nasze pierwsze spotkanie i pewnie dlatego nie chciała ze mną być :(

Gość gość
Każda kobieta to lubi tylko facet nie może być sadystą i musi być delikatny w tym co robi.

Gość O000000000000000111111111
ja uwielbiam! szczegolnie jak jest seks w pupe. Marzy mi sie seks z zupelnie obcym kims, z drugiego konca PL:) Jak jest ktos chetny na kobiete +30 śmiało niecha poda maila jako kontakt, odezwę się jeszcze dziś!

Gość gość
O000000000000000111111111 dziś W pupę byś polubiła jakby facet to zrobił delikatnie. Nie bądź taka sarkastyczna bo sexu nigdy już nie przeżyjesz paszteciku.

Gość gość
gość dziś ale... ja już mam to dawno za sobą, mały i wąski penisQ :)

Gość gość
gość dziś Jak dziewczyna jest ładna to chłopak jest tak podniecony, że mu nie potrzeba anala, orala itp. Jak kobieta nie chce to nikt na siłę nie będzie wykonywał perwersyjnego sexu. Kobieta jak zgadza się na anal tyko po to, żeby zatrzymać faceta jest żałosna. Mały cycuszku.

Gość gość
gość dziś Domyslam sie, ze jak tak sadzisz to albo masz faceta/kobiete z 2-3-4-latka, albo jeszcze mniej. Zgodnie z udowodnionym naukowo faktem, ze człowiek nie jest stworzony do monogamii, to: - albo kobieta daje sie zerznac analnie bo tak lubi, chce sie poczuc ulegla, zdominowana i ja to kreci - albo go kocha, robi to z milosci - albo jedno i drugie. Teksty ze nie potrzeba czy cos - swiadcza jedynie o braku doswiadczania LUB niewiedzy, ze partner dawno juz sprobowal analu z inna. Biologii nie oszukasz....

Gość Lea23d
gość dziś a kto mowil, ze kobieta zgadza sie na anal by zatrzymac faceta? Jestem kobieta i mnnie to kreci, mojego faceta tez... Wiec jakby... malo wiesz:) Albo ze wsi jestes. Nie wiem. Pozdro tak czy inaczej i orgazmu analnego ci zycze, kobietko:*

Gość gość
Lea23d dziś Sex analny fajny ale problemowy jest bo trzeba robić lewatywę bo jak ci zapakuję z cipcie po analu to będzie zakażenie?

Gość gość
Lubie być traktowana jak suka z obcymi a od chłopaków z którymi chodziłam wymagałam szacunku

Gość gość
ja tez jakos nigdy lewatywy nie robilam, a moj facet ma spory rozmiar grubosci i dlugosci. Zawsze bylismy oboje zadowoleni. Kwestia podejscia...

Gość gość
Anal zawsze na końcu i nie zmuszajcie tych kochanych kobiet jak nie chcą.

Gość Cycata mężatka
Lubie jak moj małżonek traktuje mnie w łóżku jak dziwke, mocno klepie w dupę. Lubie analny od czasu do czasu ale o wiele bardziej podnieca mnie ruchanie w gardło. Jak trzyma mnie za głowę i wpycha kutasa głęboko, po same jaja. Albo leżę na łóżku z głowa w dole a on pakuje mi w usta jednocześnie robiąc palcówke. Jak mówi: otwórz usta, ssij pale, ciągnij mała. Koniecznie ze spisem do gardła.

Gość Cycata mężatka
*spustem

Gość Wyuzdana ciiiiika
Ja uwielbiam być w łózku dziwką dla faceta, strasznie mnie to kręci :) ale oczywiscie bez przesady, tzn nie toleruje agresywnego seksu, jak np policzkowannie są kobiety, ktore wrecz robia z siebie ofiary a ja wole byc posluszna nieco speszoną niewolnicą na poczatku a potem przejac nad facetem inicjatywe, chce zeby widzial ze prawdziweie się nasycam jego fiutem ssac go namietnie i te jego jeki, achhh na sama mysl mi sie zachcialo ;)

Gość gość
seks bez orala to słaba zabawa :)

Oj, lubię. Nie koniecznie sponiewieranie słowne, ale jak mnie złapie, zerwie majtki i wykorzysta to jestem w siódmym niebie.