Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo szczere pytanie.czy jestescie szczęsliwe?zadowolone ze swego zycia???

Polecane posty

Gość gość

bardzo szczere pytanie.czy jestescie szczęsliwe?zadowolone ze swego zycia???

Gość gość
PROSZE NAPISZCIE SZCZERZE...TOTALNIE SZCZERZE.. PYTAM BO mam fajne dzieci i męza..ale czuje sie nieszczęsliwa..uwazam ,że moje zycie jest takie monotonne..bylejakie..ciągle to samo kazdego dnia..praca ..dom ..dzieci.. szare smutne zycie..chyba mam depresje skoro nie umiem sie nim cieszyc.

Gość Peewnakobieta
Nie do końca. Miałam trudny czas, operacje ratujaca i utrate 2 dzieci. Od tego czasu inaczej patrze na swoje życie, i jeżeli mogę wstać i żyć w miarę normalnie jestem zadowolona.

Gość gość
Tak. Co nie oznacza ze jest latwo. Ale mieszkam w kraju w ktorym chcialam, mam wymarzona prace i jestem spelniona. W Polsce sie dudilam choc mialam wszystko. Tu mam mniej ale zyje jak zawsze chcialam.

..blogoslawiony ten ktory zyje w pokoju nie ma na ziemii wiekszego szczescia:)

Gość gość
szczerze? nie do końca. Moje życie również jest monotonne w chu.... Praca,dom,od czasu do czasu spotkanie z koleżankami czy jakąś impreza. Chłopaka nie mam. Zawiodlam się dorosłym życiem.

w zasadzie tak gdyby nie choroby w rodzinie i starzenie się rodziców, byłoby idealnie tylko, że ja umiem się cieszyć małymi rzeczami, bo wiem, jak łatwo życie stracić kto choć raz otarł sie o śmierć, ten docenia życie