Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie Kobyły żyrafy powyżej 170 cm współczuję wam że mężczyźni was nie chcą

Polecane posty

Gość gość

Przecież każda taka klacz wyrośnieta to ma tak przechlapane z facetami że automatycznie powinna mieć przyznawany stopień niepełnosprawności i rentę bo to jest niestety kalectwo.Kazdy mężczyzna jakiego znam mówił mi gdy mu się pytałam o te wysokie, że takie wyrośnięte kobietom są dla niego kompletnie aseksualne i są zaprzeczeniem kobiecości.N najśmieszniejsze jest to gdy takie zdesperowane baby latają za wysokimi gościami i proszą się o wyjście na kawę, a tamci wolą niższe i kobyły olewają:D Współczuję takim laskom bo muszą mieć bardzo niskie poczucie kobiecości.W dodatku te powyżej 175 cm to ciągle uderzają głową w futryny , żyrandole itd ciągle się garbią mają problemy z kręgosłupem , są albo bardzo chude i bez kobiecych kształtów albo wielkie i grube.Nie chciała bym być nigdy taka kaleką!

Gość gość
Chyba masz kompleks niższości:)

Gość gość
Księżna Kate ma 175cm i co ty na to? Przyszły król jakoś ją chciał. Chyba jesteś jedną z tych liliputek.

Gość gość
a ja jestem facetem i podobają mi się tylko wysokie kobiety. To jest seksowene. A jak baba wygląda jak dziecko-karakan, to seksownie to nie wygląda...albo mała i gruba jakbeczka, albo chuda jak dziecinka.

Gość gość
Moja droga lecz się na nogi, bo na rozum za późno.

Gość gość
Lubię wysokie.

Gość gość
wysokie kobietyaja cos czego krasnale nigdy nie będą miały. Długie nogi. Przecież jak kobieta ma takie piękne zgrabne jak sarenka i długie nogi,to tylko sobie wyobrazić jak obejmuje mnie nimi w pasie....marzenie :)

Gość gość
Raczej karły poniżej 170 są kalekami. Przecież to niedorozwój fizyczny. Śmieszą mnie takie idiotki s ukające kolesia 190cm+ Autorko mówili ci poprostu to co chciałaś usłyszeć ale jeśli kroś jest pustakiem to tego niezrozumie.. Najlepsze są ~185cm (mówi to koleś 2m) Takie poniżej 180cm mnie nie interesują