Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyś czuły

Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia

Polecane posty

Gość krzyś czuły

Mam ochotę na seks z zadbana atrakcyjna kobietą :-) Bierze prysznic, maluje się , pachnie ma ochotę na pocałunki i delikatne pieszczoty wszystkio to zaostrza apetyt, rozbudza zmysły i zdolność odczuwania wszystkich smaków intymności. Gra wstępna obojga partnerów pobudza hormony powodujące zmiany fizjologiczne, które zapewniają prawidłowy przebieg miłosnego zbliżenia. Podniecenie sprawia, że przedsionek i wnętrze pochwy lekko nabrzmiewają, wydzielając naturalną substancję zwilżającą o pobudzającym zapachu.(mniam mniam :-) Zmienia się również kształt pochwy. Zwężeniu ulega jej długości u wejścia, co stymuluje członek, dzięki czemu zwiększa się efektywność jego ruchów. Napływająca krew powoduje wzrost łechtaczki i jej większą wrażliwość na bodźce. Powiększają się piersi, twardnieją brodawki. Całowanie jej włosów jest wyjątkowe podniecające dla obojga. Usta całował bym długo i pieszczotliwie a zwiększony oddech partnerki zwieksza apetyt. Całowanie i lizanie szyji partnerki jest tak kuszące i porządające że doprowa obu partnerów a skraj raju. Łagodne pocałunki, liźnięcia, wodzenie palcem wokół sutków, pacaunki brzucha,pępka wewnętrznej strony ud są przepustką do raju :-) Czy dobra gra wstepna może zdziałać cuda! Owszem pod warunkiem że mamy obok siebie partnerkę lub T.ż. Której niestety u mnie brak :-( Może którejś z was lekko kciśnienie podskoczy :-)czego z całego serca życzę.

Gość gość
Widmo, wez leki.

Gość imperatorowa grzesznic
Może i zapomniałabym się na chwileczkę, ale nie wiem o co chodzi, bo pół dnia trzeba to czytać 😴

Gość gość
pojechał gość po bandzie ale na szybkie róhalsko bez podchodów tez nie macie ochoty

Gość gość
Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia krzyś czuły dziś X Na przyszłość pisz krótkie proste teksty z błędami koniecznie i jak najniższym intelektem operuj. Nie wierzysz sprawdz, ale nie na tym temacie i pod innym nickiem, bo już jesteś spalony.