Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest mozliwa owulacja przy prawidłowym stosowaniu tabletek

Polecane posty

Gość gość

Witam bralaam tabletki antykoncepcyjne dwuskladnikowe przez 2 miesiace ,wiedzialam jakie maja dzialanie ale nie do końca go rozumiałam bo teraz sobie uswiadomilam ze tabletki anty dzialaja na zapłodniona komórkę jajowa, co dla mnie jest działaniem wczesnoporonnym i dopadły mnie wyrzuty sumienia. Czy jeśli prawidlowo bralam tabletki, codziennie o tej samej godzinie(moze sie spóźniłam o godzinę czasami) nie bralam antybiotyków ani nie mialam biegunki czy mozliwe żeby tabletki przy prawidłowym stosowaniu nie zablokowały owulacji?

Gość gość
moja droga w przyrodzie wszystko jest możliwe....

Gość gość
Brak jest 100% antykoncepcji.Poczytaj ulotki.Jak się bzykasz w każdej chwili możesz zaciążyć.Przyroda chce się rozmnażać.

Gość gość
Ale są na to jakies dowody ze tabletki przy prawidłowym stosowaniu moga nie zatrzymac owulacji czyli do zapłodnienia moze dojsc?

Gość gość
Niech się wypowiedzą te co wpadły.

Gość gość
Wiecie bardziej mi chodzilo czy są jakies dowody na to ze tabletki anty dzialaja na zapłodniona komórkę jajowa jesli owulacja jakims cudem wystapi. Na wikipedii czytalam ze nie ma na to znaczących dowodow ale w ulotce to jest. Boje sie ze moze jak bralam tabletki moglo dojsc do owulacji i zapłodnienia a ja przez tabletki nje pozwoliłam zarodkowi sie zagniezdzicc, bardzo zle sie z tym czuje.. ;(