Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem dziewczyna i mam 17 lat. Mam pytanie...okres mialam dostac 4 sierpnia a nie dostalam do tej pory. Boje sie, ponieważ ostatnio "bawilismy" sie z moim chlopakiem i ja zadowalalam go, on mnie. No i on w pewnym momencie chwycil za swojego czlonka(w dole,prawie przy jadrach) a potem tak mi sie wydaje ze dotknal mojego wejscia do pochwy. Ale nie mial jeszcze wtedy wytrysku. Mogl byc preejakulat albo troche nasienia moglo wyjsc przed calkowitym wytryskiem.Boje sie strasznie, ale slyszalam ze slina zabija tez plemniki. przypomne ze TYLKO DOTKNAL, nie wlozyl palcow ani nic..i stad moje pytanie..czy moglo dojsc do zaplodnienia..czy moge byc w ciazy? Mam sucha pochwe, czyli cos co wydaje mi sie ze powinno zwiastowac okrres mam taki bialy sluz i jes go malo, ale jest. Mam biale plamy na majtkach, czasem tez zolte. Wczoraj pojawila sie brazowa plama na mojej bieliznie..co to wszystko oznacza? Mam tez obrzmiale piersi A czy jesli nawet wlozyl by mi po czyms takim palce to mogloby dojsc do zaplodnienia? Bardzo prosze o pomoc..

Gość gość
zrób test ciążowy bedziesz wiedzieć czy zaszłaś ...

Gość gość
no ale jest taka mozliwosc czy nie? moge byc w ciazy?

Gość gość
Nie ma możliwości żebyś była w ciąży. Żebyś zaszła w ciążę, musiałby włożyć penisa do wnętrza pochwy i wytrysnąć wewnątrz.

Gość gość
Nie tak latwo jest zajsc w ciaze. Musi byc wytrysk i to w srodku a wtedy jest 25% szansy jak sa to dni plodne. Moim zdaniem nie jestes

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 17.00 do 24.00 Oferujemy Tobie bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Ciebie w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.