Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Lubicie piwo kraftowe?

Polecane posty

Gość gość
ja pije teraz vipa za 1,75zl pilas kiedys?

Gość asiutka   1999
Piwo jest niedobre

Gość gość
Mizantropia odraza a ty pewnie nie wiesz z jakiego browaru jest piwo plum zamkowe złoty denar :D

18:30 tak jakby piwo miało tylko jeden smak :D :D :D i to jeszcze pisać takie coś, gdy napisałam o piwie KRAFTOWYM. Zwykli śmiertelnicy, nie wtrącajcie się do tematów zarezerwowanych dla kumatych :D Jestem elitarna, so hipsta :classic_cool:

Gość gość
nie lubie piwa w ogole 😴

Gość gość
Mizantropia jak taka mądra jesteś to z jakiego browaru zdziro jest zamkowe złoty denar plum kuflowe? Niby taka mądra a nie wiesz zdziro piwo kraftowe to browar kraftowy a tamte piwa to z jakiego browaru ? Sprawdź i nie ignoruj moich wpisów

Gość gość
No z jakiego browaru są te piwa i nie udawaj że moich wpisów nie widzisz masz wujka Google i ciocie Wikipedie to sobie sprawdź

Gość gość
Z jakiego browaru już wiesz

Gość gość
na uczuciowym ją olali sikiem po piwie to wróciła na ogólną. Co jakieś łajzy rzekomo elitarne robią na forum dla plebsu? Plebs to ludzie prości jakby ktoś nie wiedział, ale beka

Gość gość
Bo piwo jest ohydne.

Gość gość
żadne mi nie smakowało, nawet te z manufaktur i małych browarów rodzinnych w Słowenii. Wszyscy je chwalili i smakowało, a ja wypiję, ale doopy nie urywa

Gość gość
Piwo jak to forum, niektórym się wydaje, że dla plebsu. Ja piwa czeskie lubię, ale te lepsze

Gość gość

Piwa kraftowe to małe browary, które może założyć każdy z nas kto się na tym zna. Sam siedzę w tym biznesie. Jeżeli też planujecie się tym zając to zajrzyjcie na stronę www.młóto.pl Firma ta zajmuje się dostarczaniem wysłodzin browarniczych do firm zajmujących się ważeniem piwa.