Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i nadal wyglądam na 16, mój sekret ? nie pale, nie pije, zero seksu

Polecane posty

Gość gość

poza tym mam bardzo niskie ciśnienie i wolny puls, a to dobry znak bo wszyscy ludzie ktorzy dożyli po 100-110 lat mają wolne bicie serca, teraz sobie zmierzyłam i mam 55

Gość gość
co z tego jak jutro jepnie cie ciezarowka

Gość gość
jezdze autem Volvo z napędem na 4 koła, a to najmniej wypadkowe samochody podobno

Gość gość
a niby jak ma wyglądać 26 latka przecież to młoda dziewczyna więc młodo wygląda

Gość gość
ja też mam 26 lat i czuje się na 17 dzisiaj ludzie wolniej się starzeja i psychicznie i fizycznie nie to co kiedyś

Gość gość
Nie, ty wygladasz na 26 bo czy 16 czy 26 to mlodosc i naprawde w miare to samo. Roznice bedzie widac dopiero pozniej.

Gość gość
ja, w wieku 27 lat nieraz musialam pokazywac dowod, nie tylko w sklepach ale i w barze czy klubie :O a palilam i uprawialam duzo seksu :P Jane Seymour ma ponad 60 a wyglada jak mloda 40tka i na pewno nie z ascetycznego zycia :P Elle Macpherson (50) wyglada jak 30, alkohol odstawila 11 lat wczesniej, ale seks na pewno nie :P

Gość gość
ja, w wieku 27 lat nieraz musialam pokazywac dowod, nie tylko w sklepach ale i w barze czy klubie :O a palilam i uprawialam duzo seksu :P Jane Seymour ma ponad 60 a wyglada jak mloda 40tka i na pewno nie z ascetycznego zycia :P Elle Macpherson (50) wyglada jak 30, alkohol odstawila 11 lat wczesniej, ale seks na pewno nie :P

Gość gość
młody wygląd to ogromny atut kobiety przecież nikt nie chce starej baby każdy chce 19 sto latke albo 20 latke

Gość gość
aktorki i inne tego typu mają kase na operacje plastyczne, niestety to tylko iluzja, bo w środku muzeum

Gość gość
akurat seks to zdrowie. Z paleniem i piciem się zgodzę, choc tez sa dla ludzi

Gość gość
z tego co zauważyłam to co najbardziej postarza to palenie...I solarium. Najstarzej wygladają opalone palaczki, wystarczy poobserować. A najwolniej się starzeją Japonki, maja piekne cery, jest kilka słynnych Japonek, które się nie starzeją np Masako Mizutani

Gość gość
z tego co zauważyłam to co najbardziej postarza to palenie...I solarium. Najstarzej wygladają opalone palaczki, wystarczy poobserować. A najwolniej się starzeją Japonki, maja piekne cery, jest kilka słynnych Japonek, które się nie starzeją np Masako Mizutani

Gość margo0001
ejj dla mnie to największy komplement ludzie mówią że wyglądam na 18 lat a bez makijażu na 17 i nie zmieniłam się od czasu liceum. Mam kompletnego fioła na tym punkcie 20 razy dziennie spoglądam w lustro i patrzę czy nie zaczęłam wyglądać jak stara baba i zamęczam ludzi pytaniem " na ile lat wyglądam" ogólnie młodość jest dla mnie najważniejsza nie chcę być stara ....

Gość margo0001
mam 7 kremów ......naprawdę........i wydałam na nie mnóstwo kasy. tylko nie starość....co tu ze sobą zrobić po 30 stce a co dopiero po 40 stce tylko położyć się do trumny przecież juz i tak nic dobrego człowieka nie spotka

Gość margo0001
ale tak żeby się nie starzeć to trzeba o siebie dbać i to bardzo, nie palę, nie piję, nie opalam się od 13 roku życia bo najbardziej postarza słońce uszkadza DNA przeczytałam na ten temat już chyba wszystko, piję bardzo dużo wody mineralnej i nawilżam skórę drogimi kremami, no i sen .....wysypianie się i znowu drogi krem na noc regenerujący ......ludzie baba musi się tak na męczyć żeby się nie zestarzeć ,.........ale przede wszystkim mam dobre geny po mamie ....wszyscy mówią że będę bardzo dlugo młodo wyglądać ....ohhh tylko nie starość .....

Gość margo0001
bycie piękną młoda dziewczyną ....to najwspanialsza sprawa na świecie ....no i dłużej faceci zwracają na ciebie uwagę gdy młodo wyglądasz bo starej już nikt nie chce......

Gość piwkująca
młodośc to stan umysłu a nie brak zmarszczek:)

Gość margo0001
też ... bo gdy młodo się czujesz to ciało się wolniej starzeje .....ale jeszcze ciało i tu znowu nawilżanie i natłuszczanie balsamami z kwasem hialuronowym.........ludzie ile ja na to kasy wydaję iedyś policzyłam i jak doszłam do 2000 ( tak 2 tyś zł ) to juz przestałam dalej liczyć .......ale wiadomo czego się nie robi zeby zatrzymać czas

Gość margo0001
bo lepiej zapobiegać niż leczyć i dbać puki jest o co dbać :)

Gość piwkująca
margo... ale czasu nie zatrzymasz, a i widok "lustrzany" to tylko kwestia czasu. Liczy się co w głowie. realizuj się, korzystaj z życia a nie gap w luystro.

Gość gość
mi by sie nie chcialo tak kombinowac. a slonce uwielbiam i nie zrezygnuje z niego nawet dla zachowania mlodosci. Zresztą moim zdaniem to tylko propaganda,słońce nas uzdrawia a nie uszkadza. Ufam Słońcu bo jest miłością,życiem i Boskością, odżywia nas światłem

Gość margo0001
i dlatego wy wyglądacie staro a ja na 17 lat.......więc sorry ale wygrywam koleżanki :) ale GENY GENY to podstawa i to są CODZIENNE czynności CODZIENNE już mam na sobie serum i krem wszystko obowiązkowo nakładamy przed 23 bo po 23 substancje aktywne już się nie wchłaniają do skóry głębokiej teraz stosuję kurację CO2 jest spoko :)

Gość piwkująca
ciesze się, że się cieszysz..... mi ostatniuo też dali 10 lat mniej niż mam a wcale nie musze robić takich zabiegów jak Ty

Gość margo0001
wiesz ja też nie muszę .....bo mam dobre geny robię to zapobiegawczo .....bo jak się zestarzejesz to już krem ci nie pomoże .....dlatego profilaktycznie się regeneruję :)

Gość piwkująca
jak ci z tym dobrze to przeciez cie nie odwodze - KAŻDY ZYJE JAK LUBI

Gość gość
To ci nic nie da kiedy masz brzydka cipę

Gość gość
Ja jak autorka - nie palę, nie piję, jestem prawiczkiem, nie opalam się i wyglądam na 5 lat młodziej.

Gość gość
Jeszcze swój puls zmierzyłem i mam 56.