Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamchatka

Chcę zdradzić!!!

Polecane posty

Gość Kamchatka

Poznaliśmy się 3 tyg temu na wyjeździe służbowym, było gorąco ale do niczego nie doszło. Oboje jesteśmy małżonkami z wieloletnim stażem, z dziećmi. On z żoną seksu nie uprawia już wcale, więc wiadomo napalony, u mnie z kolei seks jakiś tam jest, ale ponadto nic, zero rozmów, wymiany myśli... ew. żale i pretensje. Marzę żeby coś się zmieniło, myślałam o rozwodzie ale nie chcę być sama. Poza tym już długi czas jestem zakochana w koledze z pracy (który mnie nie chce). Czy brać się za kochanka?

Gość Kamchatka
Kwiryna aleś pomogła. Ale ubiegać potrafisz, gratuluję :o

Gość gość
Nie bierz sie, pomyśl jak ty byś sie czuła kiedy dowiedziałabyś sie o zdradzie męża. Spróbujcie porozmawiać, powiedz otwarcie ze w waszym związku jest źle. Że jeśli wasze stosunki się nie poprawią będziecie musieli się rozstać. Jeśli choć trochę Ci zależy na Was to warto sie starać (oczywiscie starać się muszą obie strony). A jeśli czujesz ze juz totalnie się wypaliliscie to lepiej zakończyć małżeństwo i rozpocząć "nowe życie" zamiast uciekać sie do zdrad.

Gość gość
Racja...

Gość MałyKsiąże
Kamchatka wczoraj Ty brudna ściero. Maz mentalność zdziry, bo chcesz poświęcić wieloletnie małżeństwo. Co, mózg się wyłączył na rzecz cipki? Takie jak ty powinno się eliminować zanim kogoś skrzywdzą. To, że w małżeństwie ci się nie układa wcale nie usprawiedliwia twojego zamiaru. Napisałaś ten temat cudzołożnico po to, aby ludzie cię usprawiedliwili i dali przyzwolenie na ten ochydny czyn. Takie suki jak ty trzeba omijać szerokim łukiem, bo takie pokraki nie mają za grosz empatii do innych. Jak jesteś taka mądra, to pozwól swojemu mężowi znaleść sobie kochankę i wtedy zobaczymy czy będzie ci przyjemnie. A może masz taką filozofie, że tobie wolno a mężuś ma być wierny jak pies? Czasami to się dziwię ... jak ten świat toleruje takie kurwy jak ty. Muzułmanie mają rację... Trzeba takie wieprze, taki motłoch kamienować.. Jakby ci groziła kara śmierci za zdradę małżeńską to byś się dwa razy zastanowiła, czy zdradzać czy nie i nie potrzebowałabyś to tego opinii forumowiczów. Pewnie się przed ślubem puszczałaś i nie czekałaś z seksem do ślubu, więc teraz nie potrafisz się opanować. Wież co myślę? Ty i tak to zrobisz, bo taki puszczalski motłoch jak ty nie liczy się z innymi, tylko kalkuluje... Dowie się, czy się nie dowie. Obyś zdechła suko na jakąś chorobę najlepiej rak, albo żebyś coś złapała od tego frajera, co nie potrafi na nowo cieszyć się małżeństwem, bo jest pizdą a nie Mężczyzną. Jesteście siebie warci ty i ten frajer.

Gość Kamchatka
No to Książęś pojechał... Zdziwię Cię, nie puszczałam się przed ślubem, dziewicą przestałam być w wieku 24 lat. Nie życzę Ci źle, ale jestem przekonana że złe słowa i czyny wracają do człowieka. Zastanów się na drugi raz nim napiszesz tak plugawe rzeczy. Nie chcę przyzwolenia ale rady. Czy da się zdradzić fizycznie nie angażując się uczuciowo? Chcę odejść od męża ale nie mam gdzie pójść :(

Gość gość
Pewnie ze sie da. Masz swoje lata I madrosc wiec mozesz do tego podejsc na chlodno. Ja tez chce to zrobic seks z zona troche jest juz nudny

Kamchatka dziś Puszczałaś się, bo uprawiałaś seks przed ślubem. Złe wraca to fakt, ale to zło wróci do ciebie a nie do mnie. Jesteś zwykłą zdzirą, która chce mieć ciastko i zjeść ciastko... Dla takich jak ty powinna być kara śmierci. Nie odejdziesz od męża, bo nie masz dokąd pójść. Widzisz sama, że jesteś egoistką plugawy śmieciu ludzki. Jak ci się małżeństwo niepodoba, to się rozwiedź i wtedy idź się z tamtym frajerem parzyć jak zwierze. Jeszcze trochę a radykalni Islamiści wprowadzą prawo Szariatu w Europie i wszystkie k***y, śmiecie puszczalskie i pokraki się zlikwiduje. Zdychaj ochłapie ludzki w męczarniach i samotności. Obyś tak cierpiała, że aż ci ból rozum odbierze. Moralnych degeneratów powinno się likwidować dla dobra społeczeństwa, bo tacy ludzie degenerują resztę i hamują rozwój cywilizacji. Zdychaj k*********e przebrzydły. Twoje śmierć będzie dla wszystkich dobra a przede wszystkim dla twojego męża, bo patologia moralna musi zniknąć z powierzchni Ziemi.

Gość gość
Mały książę ma najwyraźniej, mały rozumem, a może jeszcze coś, inteligencją nie błyszczy pewnie w nocy też mu nie wychodzi. Jeśli myślałaś, że ci tu ktoś doradzi to już widzisz. Jeśli chcesz zdradzić, to musisz być bardzo silna. To nie zabawa, a do tego, jeśli mąż się zorientuje, będziesz miała rozwód gotowy, ale z twojej winy.

Gość Kamchatka
Jestem silna! I mąż już dawno nie interesuje się tym co robię więc nie będę musiała mu kłamać. Dziś się spotykamy (z moim przyszłym/niedoszłym kochankiem), nie mogę się zdecydować czy zakończyć tę znajomość czy szukać miejsc gdzie moglibyśmy to zrobić... On jest taki gorący!!!

Gość gość
To jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa.

Gość gość
Jak się puścisz do końca życia zostaniesz szmatą , a to wstyd i hańba .

Gość gość
jedno pytanie.Dlaczego się nie rozwiedziesz ??

Gość Kamchatka
Chciałam. Ale musiałabym to ja wszystko załatwiać i po prostu mi się nie chce. O wszystkim w naszym domu ja decyduję i mam dość.

Gość gość
Jeśli masz się poczuć przez to bardziej szczęśliwa, zrób to. Powodzenia.

Gość gość
Myślę że jeżeli masz taką potrzebę, to powinnaś to zrobić. Ja podobnie jak Ty też coraz częściej o tym myślę. Z żona w łóżku jest średnio ciekawie i niezbyt często. Sex według niej to tylko późnym wieczorem przy znajomym świetle, bez jakiegokolwiek polotu i fantazji. Męczy mnie to, i gdyby nadarzyła się okazja to z pewnością bym z niej skorzystał. Pozdrawiam

Gość gość
Kolejna patologiczna kurffa :O

Gość Kamchatka
Spotykaliśmy się dziś. Na pół godziny tylko więc nic nie było. On się boi że się zakocham. Ja już na myśl o nim cała się trzęsę... :(

Gość gość
A zakochujesz się w nim?

Gość Kamchatka
Nie wiem. Myślę o nim codziennie, ale zakochanie to na razie raczej nie jest. Za dużo nas dzieli.

Gość gość
osobaaa.mm@gmail.com napisz na mail pogadamy

Gość gość
i tak cię wyr ucha i pier dolnie :D

Gość Kamchatka
W sumie chyba głównie o to mi chodzi. Dlatego piszę na erotycznym :)

Gość Kamchatka
Poproszę o namiary o jakiegoś dobrego w wawie :)

Gość gość
Ja jestem dobry :-) Chcesz namiary? ;-)

Gość Kamchatka
W czym? :D

Gość gość
Kamchatka- napisz a raczej się dogadamy ;-) niebieskooki-80@wp.pl :-)

Gość gość
We wszystkim :-)