Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamchatka

Chcę zdradzić!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja tez szukam tego samego Dlaczego nie chcesz podac@ ja mam z nazwiskiem wiec nie moge. Napisz cos o sobie i Skad Jestes Moze mieszkamy blisko siebie?

Gość gość
Szukam kobiety takiej jak ty ale musze ja dobrze poznać nie chce zeby Bylo to przypadkowe

Gość gość
jak kogoś szukasz to napisz skąd jesteś

Gość gość
Ja pol-wsch Polska mezczyzna

Gość gość
Prawie. Podlaskie a ty? I kim Jestes ?

Gość gość
Młodą kobietą, która miała tylko jednego partnera seksualnego i jest ciekawa jak to jest z innym. Nie, nie jestem już w tym związku od paru miesięcy.

Gość gość
Podasz mail żebyśmy mogli spokojnie popisac? Tutaj wolno to idzie

Gość gość
podaj mi swój e-mail, ja musze założyć nowy

Gość gość
Załóż ja poczekam bo ja mam z nazwiskiem i nie Moge podać. Bede jeszcze z godzinke

Gość gość
camilla.lublin@interia.pl niech będzie, zobaczymy

Gość gość
Kamchatka jesteś niestety w gorszej sytuacji bo, jak napisałaś, szukasz seksu i miłości. Jeśli znajdziesz odpowiednią osobę, to będzie wam naprawdę dobrze, poczujesz jak to jest znów kochać i być kochaną. Niestety nic nie trwa wiecznie i im głębszy będzie to związek, tym trudniejsze będzie rozstanie. To jest opcja optymistyczna. Gorsza sprawa jeśli, wszystko się wyda. Wtedy zniszczycie swoje życie rodzinne. Kobieta zdradzona nie ma zahamowań. Odnajdzie Twojego męża. Rozwód z waszej winy gotowy. W należymy razie, życie w małżeństwie, gdzie jedno będzie drugiemu w niewygodnej sytuacji przypominać o zdradzie. To są najłagodniejsze konsekwencje. Bywają o wiele gorsze. Rozważ ile jest warte dla Ciebie Twoje małżeństwo i ile jest warte dla niego. Ten z 11:38

Gość Kamchatka
Dziękuję :* przemyślę...

Gość gość
Nie myśl, że chcę Cię zniechęcić. Ale zważ konsekwencje. Jestem podobnej sytuacji do Ciebie. Tyle, że już bardzo zaawansowanej. Z własnego doświadczenia powiem, że przeszło to moje wszelkie oczekiwania. Niestety wiem też, że koniec tego będzie bardzo bolesny.

Gość gość
Brak namiętności w związku nie usprawiedliwia zdrady to jakby jeść z cudzego talerza

Gość Kamchatka
Napisz co znaczy bardziej zaawansowanej. Zakochaliscie się w sobie? Co było ponad wyobrażenia?

Gość gość
Szczegółów Ci nie mogę podać. Ale tak, są uczucia. Po latach nicości ponownie czujesz życie.

Gość gość
Kamchatka jak czytam co napisałaś to jakbym czytała własną historię... tylko ja juz sie zakochałam..nie wiem co będzie dalej, czuję, że nie umiem juz z tego zrezygnować

Gość Kamchatka
Ja na szczęście jeszcze nie jestem zakochana, na razie dość mocno zauroczona tylko... Napisz coś jeszcze please, jak sobie radzisz?

Gość gość
Pewnie to potwierdzi. Jak sobie radzi? Przezyłaś pierwszą miłość? To jest podobne. Ale jeśli był też pierwszy zawód miłosny, to doświadczenie podpowiada jak sobie z tym radzić, żeby się powtórzyło. Jeśli trafisz na dobrego gościa, będzie wspólnie czerpać z tego wiele przyjemności. Nie tylko z seksu, ale i z samej obecności drogiej osoby. Czasami potrzebujemy takiej odmiany, wsparcia. Ten z 9:43

Gość gość
Miało być: "żeby się nie powtórzyło"

Gość Kamchatka
Ten z godzin wcześniejszych - jak długo to ciągniesz? Kochasz żonę? Kochasz kochankę?

Gość gość
Jak długo? Wystarczająco długo, żeby wszystko zrozumieć. Niewystarczająco,żeby być przygotowanym na upadek. Kochać można całe życie pod warunkiem, że się o tę miłość dba. Jeśli jedna ze stron przestaje o nią dbać, trudno mówić o miłości tylko z jednej strony. Jeszcze gorzej, jeśli jedna strona na podejście roszczeniowe. Bo się należy. Nie, w życiu nic się nie należy. O wszystko należy zadbać, zapracować. Odpowiedź na trzecie pytanie masz w poprzednich postach.

Gość Kamchatka
To dlaczego nie zostawisz żony dla kochanki?

Gość gość
Brniesz w szczegóły.

Gość gość
Zostawiłabym męża gdybym była pewna, że to TO. Zresztą czy spędzenie z kimś życia to taki szczegół?

Gość gość
Życie jest bardzo skomplikowane, składa się wielu elementów. A my czasami dodatkowo sami sobie je komplikujemy.

Gość gość
"Zresztą czy spędzenie z kimś życia to taki szczegół? " Życie to nie szczegół. Kamchatka pytała zbyt szczegółowo.

Gość Kamchatka
Dlaczego pytanie o odejście od żony jest zbyt szczegółowe?