Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kłamie mówie prawde

Kobieta ma 10 do 15 lat date przydatności

Polecane posty

Gość nie kłamie mówie prawde

od 20-30/35 ( najlepszy okres płodny ), potem już koniec, przykre ale prawdziwe, tak zdecydowała natura

Gość trzask drzwi
wiele kobiet nie chce tego słyszeć

Gość gość
tak to prawda a w zasadzie ma 5 lat bo później już wszyscy chcą młodsze takie 19 20 lat

Gość gość
Ta, za to mężczyzna jest przydatny o wiele dłużej. Co z tego, że plemniki wytwarzane są całe życie skoro panom w okolicach 40-50 r. ż. już nie staje a jak już to szybko opada a amant dostaje zadyszki i musi się oprzeć bo mu bebech ciąży? Ale facet po 40. ma taki sam atut jak kobieta po 40.: doświadczenie które może umiejętnie wykorzystać.

Gość gość
faceci maja tak samo, jak wygląda przeciętny 40 latek? ostatnio byłam na plaży, koło mnie siedział taki pan z brzuszkiem, łysy, wyglądał na 50 lat. Potem się okazało w rozmowie, że ma 40 .... byłam w szoku. Taki młody a taki już brzuch, zakola, gęba spuchnięta wielka od piwska. Tak więc panowie spójrzcie na siebie bo wyglądacie gorzej od kobiet.

Gość gość
sporo kobiet po 40tce rodzi dzieci i to pierwsze dzieci i wszystko jest ok

Gość gość32lataa
jej wiek przydatnosci to od 15-25 lat.niewiem czemu ktos przeciagnal to do 35.

Gość gość
a wy chłopcy do czego jesteście przydatni poza ruch...., jakoś szczególnie się nadajecie do związku, macie jakieś wybitne cechy charakteru, nieprzeciętną inteligencję, błyskotliwy humor, otoczenie was uwielbia, w pracy robicie karierę, wynaleźliście lek na raka, jesteście wybitnie przystojni, czy tylko tak pier...na kafe- waszym jedynym hobby i pocieszacie się , ze niby zawsze możecie się spuscić, no ale to żadne wybitne osiągnięcie , taka sama fizjologia jak oddychanie, czy przerabianie paszy na gnój. Nie macie żadnych cech przydatnych społecznie i czyniacych wasza spermę szczególnie pożadaną

Gość gość
dziś hahahaa dobrze powiedziane :D

Gość gość
:p Mężczyzna ma ok 20 lat od30-50 potem to stary marundy smierdzacy pryk wcześniej nie dojrzały dziecinny bez kasy chloptas.:p

Gość To jest cała prawda
Facet jest przeterminowany z założenia. Jak jest młody wygląda niemęsko, asexualnie i nieatrakcyjnie. A jak zestarzeje się to jest brzuchatym, zdziadzialym obleśnym chłopem. Już nie mówiąc, że w Polsce nie ma przystojnych facetów. Wszystko to kurduple o brzydkiej facjacie, bez męskiej sylwetki i mięśni. W dodatku za mało testosteronu, za dużo estrogenów. A kobieta? Jest tak długo atrakcyjna, jak dba o siebie.

Gość gość
gość 2016.08.09 ja wyglądam na wiele mniej niż mam a jestem facetem, ale nie chlam wòdy ani piwska, nie pale, nie jem syfu i mam prace fizyczną więc nie musze na fitness marnować czasu, ani nie mam brzucha ani łysiny, trzeba o siebie troche dbać

Gość gość
Jak masz erekcję to nadal dobrze, faceci po 40 często mają z tym problemy i żaden braweran im nie pomaga.