Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner oskarzony o pedofilię.

Polecane posty

Gość gość

Mój partner lat 60, z którym jestem 2 lata został niedawno oskarzony o pedofilię przez swoją jedyną córkę, która ma 35 lat! Ta córka wymysliła sobie, że jak była nastolatka i dzieckiem, to partner jej o seksie mówił oraz wchodził do łazienki, podglądał itp. Sad umorzył sprawę, a ja jestem w szoku, ze rodzona córka, jedyna córka tak strasznie ojca potraktowała. Przecież on żadnym pedofilem nie jest, cierpi przez to, bo kocha córkę, a od lat ona nie chce nawet kontaktu z nim utrzymywać, gdy do niej przed świętami kiedyś dzwonił to odebrała i spytała "czego chcesz, zboczeńcu". Dlaczego dzieci bywają tak okrutne względem rodziców, jak myślicie? Partner był bardzo dobrym ojcem, opowiadał, jak to on wychowywał dziecko, bo zona nawet brzydziła sie pieluchę znmienić, a na koniec córka jego o takie rzeczy oskarża, a matkę swoją, która była ponoć zła to ona kocha.

Gość gość
Nikt nikogo nie gwałcił, to bardzo porzadny mężczyzna, wykształcony, inteligentny, cierpi przez to, ze córkę stracił i tak podle na niego nakłamała.

Gość gość
nie wiesz co naprawde bylo, ale dziwie się że bez dowodów sąd wogóle wziął taką sprawe, bo każdy mógłby każdego o cokolwiek oskarżyć, ale muszą chyba być jakieś dowody do cholery. Jakie są dowody na oskarżenia?

Gość gość
a od kiedy to potrzeba jakiś dowodów gdy kobieta oskarża mężczyznę o molestowanie?

Gość gość
no ale te powody to cienkie,mówienie o seksie i podglądactwo to jeszcze nie molestowanie ,to coś co można zle odebrać bo tak się uwidziało,jakby był dotyk gwałt to nie ma wątpliwości a tak to nie dziwne ze sąd umorzył

Gość gość
a skoro umorzone to co jojczysz,idz go pociesz i nie jęcz

Gość gość
Pocieszam go jak mogę. Ostatnio jego córka miała ślub i nie zaprosiła go nawet, nie chce znać własnego ojca, który ją wychował i był tak dobry.

Gość gość
chce starego na zawal wykonczyć i wziasć ponim majatek sucz :-P

Gość gość
pewnie córcia za fałszywe oskarżenia nie poniesie żadnych konsekwencji. Normalka. Faceta za taki numer sędzina by rozszarpała :)

Gość gość
2/10 na zachętę :)