Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela za co ty namyslowa nienawidzisz? zobacz jak ludzie go chwalą

Polecane posty

Gość gość

Anonimowy19 sierpnia 2013 23:56 Tak piwo Namysłów smakuje idealnie jak dla mnie ale dopiero po schłodzeniu, lekko chłodne, czy nie schłodzone wcale mi nie podchodzi... Obecnie nie mam ochoty na żadne inne piwo :) Słyszałem, że kiedyś podobnie smakowała Perła ale jej smak się zepsuł (sam nigdy jej nie piłem, więc nie potwierdzam), oby nie stało się tak samo z Namysłowem! Puki co każdy komu poleciłem to piwo po spróbowaniu kupował całą zgrzewkę, musi więc mieć coś w sobie :D Pozdrawiam entuzjastów tego piwa :) Odpowiedz Anonimowy8 września 2013 00:01 Namysłow jest świetny! Odpowiedz Anonimowy13 września 2013 17:43 może nie jestem smakoszem,ale jest to dla mnie najlepsze piwo jakie piłem.u mnie jest chyba w promocji 2,29 za butelkę. Odpowiedz Anonimowy27 września 2013 21:38 Bardzo dobre piwo, włączając w to kształt butelki, nie krzykliwa etykietę, smak... przypadkowo wpadłem na nie w swoim lokalnym monopolowym sklepiku osiedlowym "z ambicjami" ściągają rożne trunki chmielowe z Polski. Bardzo podchodzi. Życzę sukcesów i nie spuszczeniu z jakości jak to bywa gdy piwne bąbelki uderza do głowy producentowi. (Mój lokalny Kasztelan i Niepasteryzowane które w ci

Gość gość
Anonimowy27 września 2013 21:38 Bardzo dobre piwo, włączając w to kształt butelki, nie krzykliwa etykietę, smak... przypadkowo wpadłem na nie w swoim lokalnym monopolowym sklepiku osiedlowym "z ambicjami" ściągają rożne trunki chmielowe z Polski. Bardzo podchodzi. Życzę sukcesów i nie spuszczeniu z jakości jak to bywa gdy piwne bąbelki uderza do głowy producentowi. (Mój lokalny Kasztelan i Niepasteryzowane które w ciągu kilku lat zmieniły się jak narzeczona przed ślubem i po) Odpowiedz Anonimowy11 listopada 2013 20:49 Witam ,też próbowałem Pilsa ale lepsze jest Namysłów Export ma bardziej wyrazisty smak. Odpowiedz Anonimowy14 grudnia 2013 00:06 Bardzo dobre piwo jak na tę cenę. Może nie oszałamia, ale nie pozostawia żadnych nieprzyjemnych posmaków, zapachów. Goryczki niewiele, wysycenie bardzo w porządku. W swoim segmencie nie ma konkurencji. Perła, Łomża, Żubr, Tyskie, Lech - zostają sporo w tyle. Potwierdzam, że należy je dobrze schłodzić. W lecie wchodzi jak ambrozja. Odpowiedz

Gość gość
Milian Wójcik2 czerwca 2014 21:24 Świetnie Piwko polecam Pintę w puszce już dawno nie piłem ze smakiem nutka chmielu goryczka lekko gazowane i nie odbija się drożdzami najlepsze w tym roku piwo reszta to siki Odpowiedz Anonimowy8 sierpnia 2014 20:28 piję Namysłów ze smakiem i potwierdzam schłodzone jest bardzo dobre,perła się bardzo popsuła,a była dobra, mam nadzieję że Namysłów nie popełni tego błędu,mogę zapłacić te 3zł, ale jakość żeby była jak teraz,oby nie poszła w ślady perły bo szkoda by było...w tej chwili cena w stosunku do jakości jest ok. Odpowiedz Anonimowy1 września 2014 11:44 najlprze piwa to Namyslow!!! a nie jakies poploczyny tyskie,zywce. Odpowiedz Anonimowy9 grudnia 2014 19:22 Najlepsze piwo jakie ostatnio piłem, idealne proporcje smakowe! Odpowiedz Anonimowy5 maja 2015 08:43 Te opinie powyżej to chyba reklama:). Namysłów nie jest złym piwem ale do najleprzego mu daleko. Dla tych co piszą, że Perła się popsuła - wypijcie po Perle Export lub Chmielowej butelkę Namysłowa i wtedy oceńcie. Odpowiedz Anonimowy12 czerwca 2015 21:10 masz racje w jednym: NIE ZNASZ SIĘ :))) Odpowiedz Tomasz Kolodziej3 sierpnia 2015 17:37 Próbowałem różnych piw Czechy Węgry Słowacja Belgia Holandia Niemcy Szwajcaria Najlepszy jest Namysłów pils ktos napisał wypijcie perłea chmielowa i namysłów tak to najlepsze piwa ale nr 1 to namysłow nr 2 perła chmielowa perła eksport odpada Odpowiedz Tomasz Kolodziej3 sierpnia 2015 17:41

Gość gość
Tomasz Kolodziej3 sierpnia 2015 17:41 Próbowałem Różnych piw z róznych krajów Węgier Słowacji Czech Niemcy Belgia Holandia Szwajcaria i wieżcie lub nie Namysłow pils jest nr 1 nr 2 Perła chmielowa Szacun browarnikom Odpowiedz Anonimowy8 września 2015 18:16 piana jak w szamponie lub mydle, a nie piwie, dramat! Odpowiedz Anonimowy13 października 2015 22:11 piwa piję sporo, Namyslowa od niedawna i muszę powiedzieć że jest super,ale tylko w butelce w puszce to nie to samo piwo.Piwa typu Tyskie ,Lech,muszą się schować i mówię to z bólem serca bo jestem poznaniakiem. Odpowiedz Anonimowy24 października 2015 13:50 Niestety w Polsce już się nie robi dobrego piwa, aby je zrobić przy wszystkich obciążeniach skarbowych musiało by kosztować z 8-9zł.Piwo pije ponad 20-lat, dobre piwo to takie którego nie trzeba chłodzić aby je przełknąć, pianka musi się utrzymywać do końca kufelka, no i te volty!!! prawdziwe jasne piwo może ich mieć max.4.5% a nie 5.5, 6 i więcej.Co do piwa Namysłów Pils, na pewno lepsze niż najsłynniejsze polskie marki ale do dobrego to mu dużo brakuje. Odpowiedz Marek23 maja 2016 09:29 A czy Namysłów ma jeszcze inne odmiany? Odpowiedz Anonimowy31 maja 2016 22:21 Piwo Namysłów już nie trąca chmielem jak rok temu kiedy go w promocji kupowałem. Szkoda. Teraz smakuje jak każde inne, jest bardziej goryczne i jak kończę buteleczkę to już nie mam chęci na następne. Piana szybko opada - generalnie mydliny. Odpowiedz