Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne dolegliwości w 9 tc

Polecane posty

Gość gość

Witam!Od jakiś 4 tyg mecza mnie mdlości kończace sie wymiotami a raczej pseudo wymiotami bo nawet jesli cos zjem to i tak pol godz pozniej nie mam czym zwracac i tylko strasznie sie dusze:-(Jestem teraz w 9 tc i tak sie zastanawiam czy to zemna jest cos nie tak czy czasem tak bywa.Plus tej sytuacji jet taki,ze sie nie odwodnie jak przy normalnym zwracaniu.Wizyte mam za tydz u gina a do tego czasu moze ktos podpowie cos sensownego.

Gość Malinka134
Ja jestem w 7 tc i mam to samo . Nie jem jest mi niedobrze z głodu a jak coś zjem to jeszcze gorzej . Wymiotowałam tylko kilka razy ale nudności cały czas ..

Gość gość
Malinka 134 ale czy zwracałas normalnie?bo chodzi o to,ze zemnie nic nie chce wyleciec poza slinka i tylko dusze sie:-(

Gość gość
Mdlosci mina. Urok poczatku ciazy. Zdrowia i powodzenia. A to ze nie zwracasz to sie ciesz bo wyladowalabys w szpitalu.

Gość gość
To jest ten jeden plus bo mam juz jedno dziecko i nie wyobrazam sobie lezec w szpitalu:-(

Gość gość
Miałam tak samo. Ginekolog przepisał mi czopki przeciwwymiotne . Ogólnie i tak wymiotowałam do końca ciąży. To normalne

Gość gość
Kurcze jeszcze do tego doszła dzisiaj krew tzn w momencie tego duszenia :-(