Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaŚwiata23

Orange Finanse Opinie

Polecane posty

Gość CiekawaŚwiata23

Witam, czy ktoś ma tutaj konto w orange finanse? Chciałabym się tam przenieść z pko. Warto? Czy konto naprawdę jest darmowe?

Gość gość
mam 4 rachunki osobiste i dwa konta firmowe. gdyby nie pani na infolinii nie było by się do czego doczepić. zwyczjany bank self service.

Gość gość
Również się przeniosłam z pko. Dodatkowo mam zniżki na telefon. Na tą chwilę jestem zadowolona.

Gość Juras
Cześć, Musisz wiedzieć, że nie ma nic za darmo. Każda usługa niesie za sobą pewne opłaty. Warto jednak przeanalizować oferty i znaleźć tę, która generuje ich jak najmniej i daje najwięcej korzyści. Szczególnie, że teraz "darmowe" propozycje wyrastają jak grzyby po deszczu. Rok temu przeniosłem się z T-Mobile (grr...) do Orange Finanse. Jeszcze nie zafundowano mi powodów do narzekań. Konto jest darmowe, to fakt. Nie ma jakichś ukrytych opłat. Wraz z kontem otrzymuje się aplikację mobilną do obsługi mobilnej. Fajna rzecz. Co tam jeszcze... Z bajerów ciekawą opcją jest przelew sms. Działa to tak, że wpisujesz numer telefonu osoby, której chcesz przelać pieniądze. Przychodzi do niej sms z linkiem do witryny, gdzie wklepuje swój numer konta. I wsjo. Czasem korzystam też ze zniżek (nie pamiętam jak się ten program zwał) w sklepach. Opłaca się. Tyle. Nie będę rzeźbił elaboratów ;)