Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tomeeee

Dla żony akcja reanimacja

Polecane posty

Gość tomeeee

Witam Drogie Panie - potrzebuje pomocy Po raz ostatni mam zamiar powalczyć o nasz związek by był dla obu stron na nowo dający satysfakcję. Moja żona po urodzeniu drugiego dziecka zapomniała już całkowicie o mnie moich potrzebach oraz o własnym wyglądzie. Tłumacząc dosłownie tak jak w popularnych kawałach - brak seksu, maszynka do golenia zdążyła jej zardzewieć itp. Wygląd i zachowanie jak u sześćdziesięcioletniej babci chylącej się nad grobem. Chciałbym odmienić jakoś moje dramatyczne życie, zafundować mojej żonie dzień tylko dla siebie na zakupy oraz odnowę biologiczną w/g poniższej listy: 1. Masaż stóp ewentualnie całego ciała 2. spa - błoto itp 3. Fryzjer loki + farba - nigdy się nie farbowała 4. depilacja stref intymnych - obie dziurki na dole 5. zabieg kosmetologiczny 6. paznokcie u nóg i rak 7. Brwi + może rzęsy 8. Kupno nowego biustonosza 9. kupno nowej kiecki 10. Makijaż Pytanie do was drogie panie: a) w jakiej kolejności powinny się znaleźć powyższe punkty ? b) czy uda się zrealizować wszystkie w jeden dzień? może na czymś się skoncentrować bardziej/mniej c) jakieś szczegółowe podpowiedzi do powyższych punktów, typu jaki zabieg kosmetologiczny, czy jaki masaż itp d) czy powinienem ją zostawić samą czy załatwić jej kobiece towarzystwo - w postaci jej koleżanki -takiej na topie we wszystkim (tipsy, rzęsy, kiecki itp) e) czy po tym wszystkim moja kobita będzie miała jeszcze siły na jakąś kolacje w restauracji i nocne szaleństwa ze mną. f) czy Ciebie(tu do was) zmotywowało by w/w do spojrzenia inaczej na swiat by pomyśleć o mężu/chłopaku i by zacząć na nowo dbać o siebie tak jak wcześniej. Wcześniej zanim się pobraliśmy wszystko było pięknie i słodko. A po ślubie doznałem szoku. Stwierdziłem że już zostałem złapany wiec moja zona nie musi się już starać. dziękuj***ardzo za poświęcony czas. P.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować