Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bielizna podniecająca mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem po porodzie i niedługo zbliża się ten pierwszy raz chce kupić sobie zmysłowa bielizne bo nie wygląda mój brzuch jeszcze tak jak powinien a chce jakoś sprawić przyjemność i wynagrodzić. Ten okres połogu swoimi facetowi. I tu mam pytanie gorset plus stringi czy koronkowa halka i koronkowe stringi co bardziej podnieca? Nie bawiliśmy sie jeszcze z taką bielizna więc jestem ciemna

Gość gość
Z tego na ile go znam kręci go koronka bo nie raz mi kupuje bieliznę koronkowa mam mały biust dlatego pytam jaka bielizna może być dla mnie najlepsza podniecająca go

Gość gość
A może zaproponuj żeby sam ci coś kupił tą noc? Jeżeli lubi koronki to jak najbardziej + coś co zakryje brzuch bo podejrzewam ze do formy nie doszedł. Może bodystocking?

Gość gość
Do gość dziś chyba autorka nie chce aż tak eksponować ciała :/

Gość gość
Maskowanie się nie jest dobrym pomysłem, poza tym nie będziesz się dobrze czuła na tej "premierze" w czymś, czego dotąd nawet przy figurze sprzed ciąży nie zakładałaś.Macie dzidziusia i Twój facet wierz mi nie będzie szukał w Twoim wyglądzie mankamentów...On tak jak Ty chce po prostu bliskości, a nie sprytnie zapakowanego cukierka.;-)

Gość gość
Ładne, ale jeśli masz kompleksy z brzuchem, który jeszcze nie zniknął nie będziesz tak wyglądać.

Gość gość
Wiem że nie będę tak wyglądać brzuch nie jest duży taki jak przed ciążą tylko jest nieco workowaty

Gość gość
ubierz się w nocna sexy bieliznę, koronkowa fajnie wygląda, ale poszukaj majteczek z wycięciem na cip,ke żeby ich nie musiał sciagac tylko mógł ci zrobić minetke bez sciągania majteczek np. te sa sexy, http://szafa.pl/c23882441-seksowne-majteczki-z-dziurka-perelki-koronka.html i nie słuchaj ze po porodzie ciało zle wygląda, bo tak do końca nie jest. jeżeli twoje zachowanie będzie prowokujące, kuszące, do tego cos sexy to twój facet odleci, szczególnie ze trochę czasu nie mógł p*******c

Gość gość
To z eBaya całkiem fajne :) mysle że jeżeli nie miałaś doswiadczenia z tego typu bielizną to ten strój będzie ok :) ważne żeby nie myśleć o swoich niedoskonałościach

Gość gość
Gość dzięki za rady mój facet mnie akceptuję mimo niezbyt ładnego workowatego brzucha i rozstępów ale sama wiem jak teraz wygladam

Gość gość
A takie majteczki już posiadam;) bardzo podobały się dla mojego partnera . Zamowilam ten kostium z ebaya mam nadzieję że spodoba mu się taka niespodzianka . Nie jest mocno prowokujący i na początek mam nadzieję że wystarczy się osmielic do innych kostiumów np bodystocking . Mój facet mówi że go to nie kręci tak jak przebrania pielęgniarek itp ale widziałam w filmach że ogląda takie . Pewnie dlatego tak mówi że wie że nie toleruje tego że te filmy ogląda i raczej jestem nieśmiała bo to on zawsze inicjuje zblizenie

Gość gość
Biale rajstopy albo stringi.

Gość gość
Możliwości jest mnóstwo. Osobiście nie podnieca mnie seks z żoną Mikołaja, pielęgniarką cz też sprzątaczka. Ale stringi pończochy szpilki czyli standard to i owszem. Gdy małżonka przychodzi do sypialni w rajstopach rozerwanych w kroku (używając nawiasem zużytych )to nie chce się miziać tylko piepr.zyć. jasny sygnał.