Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość roztargnioooona

Jak znaleźć dobrego pracownika do gastro?

Polecane posty

Gość roztargnioooona

Witam, od ponad roku prowadzę własną gastronomię we współpracy z Holly Powder. Na przekór stereotypom o tyranii i wyzysku przez nieugiętych franczyzodawców, nie narzekam. :) Pozytywnie zaskoczyły mnie warunki umowy, które wcale nie przypominały tych "drakońskich", o których naczytałam się w internecie. Miałam już lokal po pierogarni, która niestety nie wyszła na dobre mojej bratowej. Przedstawiciele marki bez problemu zgodzili się na zachowanie obecnego uniwersalnego wystroju sali, co zredukowało mi nieco koszta. Pomogli mi stworzyć biznesplan i wyposażyć zaplecze w odpowiednie sprzety. O zaopatrzenie także nie muszę się martwić. Interes się kręci, jednak największe trudności mam z doborem odpowiedniego personelu. Do tej pory zatrudniałam studentów, ale rotacja jest zbyt szybka. Wiadomo, że traktują pracę w gastro jako tymczasowy przystanek na drodze do kariery.. ;) Przez jaki portal waszym zdaniem najlepiej szukać pracowników?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×