Gość Kasiuulka_0120 Napisano Sierpień 8, 2016 Cześć! Mam do Was pytanie, może ktoś będzie wiedział/interesuje się/ lub sam studiował.. czy można pogodzić studiowanie 3 kierunków? Zastanawiam się, za rok idę na studia i chciałabym od 1szego roku studiować dziennie finanse i rachunkowość, albo ekonomie..( 2 stopnie- lic.i mgr), od 2go- telogie (2 stopnie) też dziennie (slyszalam, ze tj mozliwe) i od 4go (czyli, jak już będę miała licencjat z ekonomii) podyplomowo fotografie (zaocznie). teologia na KULu w Lublinie, a ekonomia/finanse i rach . I fotografia na UMCS w Lb. Jak myślicie- da rade? i za które studia będę musiała płacić? /fotografia to wiem....ale za ktores jeszcze?/ Jeśli chodzi o imprezy, wypady ze znajomymi, to bez problemu moge zrezygnowac.. chlopaka nie mam i sie na to nie zanosi.. nawet nie chce ;P tak żeby nie zwariować to z 2/3h w tyg chciałabym poświęcić na silownie i 2h na kino.. jak myślicie, czy da sie tak funkcjonować? Wiem, że nie będę miała samych 5, ale do ekonomi się najbardziej przyłozę, teologia sie bardzo interesuje i to uwielbiam, ciekawi mnie to, wiec to bedzie przyjemnosc, a fotografia....to jest po prostu pasja, hobby i coś, co kocham <3 Jeśli to będzie do pogodzenia czasowo i wykłady, ćwiczenia i egzaminy nie będą ze sobą bardzo kolidowały, to ja to zrobię! Żeby udowodnic sobie i innym, że można i że się da! A czy wykładowcy na uczelniach będą skłonni czasem pójśc na rękę w takiej sytuacji, czy nie? Można sobie wybierać grupy tak, żeby ułożyç godziny odpowiednio? Że np od 8 do 12 jestem na UMSC, a od 12:10 do 15 na KULu, itp? Pozdrawiam i z góry dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach