Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śluz z domieszką krwi

Polecane posty

Gość gość

Witam.W sobotę kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia z finałem w środku,w niedzielę wieczorem miałam na papierze toaletowym jasnoróżowe plamki,dziś rano (jestem w 17dc) miałam dość sporo śluzu przeźroczystego i rozciągliwego z domieszką krwi,w zasadzie były to tak jakby niteczki,teraz mam brązowe plamy na wkładce....o co chodzi?Nigdy czegoś takiego nie miałam,nie biorę tabletek antykoncepcyjnych,antybiotyków.Martwię się w końcu tyle jest różnych chorób :(

Gość gość
Nie jesteś chora tylko w ciąży.

Gość gość
Może doszło do jakiegoś urazu mechanicznego podczas współżycia.

Gość gość
do gość 00:44 dzisiaj znowu mam dużo śluzu z domieszką krwi.O ciążę się nie boję,ale na plamienie implantacyjne było by przecież za wcześnie

Gość gość
dziś nie ma już śladu po krwi,ale za to pojawiło się dużo wodnistego,białawego śluzu oraz lekkie jakby ciągnięcie w podbrzuszu...

Gość gość
prawdopodobnie były to Twoje dni płodne. A to plamienie to plamienie owulacyjne. Jeśli nie umiesz wyznaczać sobie faz cyklu to sięgnij po tester. Bardzo dobre są te na ślinę, wielokrotnego użytku.

Gość gość
masz na myśli jakiś konkretny model? sprawdzi się również podczas nieregularnych cykli?