Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuzaJ

Wakacyjne stylizacje

Polecane posty

Gość ZuzaJ

Wszystkich z Warszawy zachęcam do udziału w konkursie organizowanym przez Centrum Janki :) do wygrania karty podarunkowe 300/200/100 zł - wystarczy zrobić zdjęcie swojej letniej stylizacji z ubrań zakupionych w Jankach i wrzucić w komentarzu na profilu fb Janek :)) ważne do 14 sierpnia!

Gość Anitka UU
Super ;) bardzo lubię tą galerię, często organizują tam takie konkursy, mają też konkurs fejsbukowy na top fana i też co miesiąc ktoś wygrywa kartę podarunkową :)

Gość Mamaszkrabów
ostatnio to centrum podbiło moje serce i moich dzieci też krainą pluszaków, córcia szczególnie kocha pluszaki, wybawiła się jak nigdy i jeszcze mogła zrobić swojego misia i zabrać go do domu, brawo za fajny pomysł

Gość Anna Jankowska
we wrześniu 17.09. od 11-18 szykuje się super impreza w centrum Janki przed premierą komedii animowanej Sekretne życie zwierzaków, będą spotkania z bohaterami, dmuchaniec - skakaniec, gry zespołowe, warsztaty plastyczne, foto budka, a także coś dla rodziców, możliwość zasięgnięcia informacji o adopcji psów i kotów, zbiórka darów i pokaz wytresowanych czworonogów na parkingu

Gość gość
Myślę, że takie akcje mają duże znaczenie, bo pewnie sporo zwierzaków znalazło nowy dom wśród osób odwiedzających centrum janki

Gość gość
bardzo dobrze pomyślane, żeby dzieci atrakcyjnie spędziły dzień w galerii i jeszcze pomóc czworonogom, pamiętajmy, że już jesień

Kopalnia ciuchów to serwis CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ Jest super. Polubiłam dzięki temu zakupy online. Co to za strona? To porównywarka cenowa czyli skupisko tysięcy ofert w jednym miejscu. Znalazłeś produkt? To wystarczy go poszukać w najkorzystniejszej cenie. Polecam