Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotte333

To okres czy plamienie?

Polecane posty

Gość Lotte333

Miałam "pierwszy raz" i po tym zaledwie kilka jasnoczerownych kropel krwi, bardzo mało tego było. Rano o 11 dostałam okres. Trochę bolał brzuch, ale leciało tylko do 14/15, teraz tego jest bardzo mało, prawie nic a powinno tak samo i się nasilac. Okres mam w miarę regularnie chyba że czasem dostanę 2 dni później. To normalne? To okres czy plamienie? Chyba plamiloby cały czas a nie z przerwą od nocy do 11stej rano? Mam się czego bać? Jak wygląda okres po 1razie?

Gość gość
Dziura jest przebita więc jest mniej bólu.

Gość gość
Chyba sama powinnaś to wiedzieć. Na forum nikt nie wie jak to wyglądało a już tym bardziej kiedy miałaś mieć okres. :O

Gość gość
Z tego co opisujesz, to raczej plamienie po przebiciu błony dziewiczej. U mnie wyglądało to podobnie. Ja z tego co pamiętam plamiłam jeszcze przez tydzień mocniej lub mniej, nieregularnie. A okres może się przesunąć tego powodu. W jakim jesteś wieku? Ja kiedyś nie miałam okresu przez 2 miesiące nie będąc w ciąży. I to nie był już okres dojrzewania. Prawdopodobnie jakieś zawirowania hormonalne. Jeśli się obawiasz, że coś jest nie tak to zawsze lepiej się zapisać na wizytę do ginekologa i jego wypytać niż wyszukiwać informacje przez które niepotrzebnie się nakręcasz.

Gość gość
Też mi się wydaje ze to plamienie. zabezpieczaliście się podczas stosunku?

Gość gość
na początku robiliśmy to bez zabezpieczenia, potem chłopak założył prezerwatywę.

Gość gość
Następnym razem niech chłopak zakłada prezerwatywę od razu. I dobrze by było gdybyście oprócz prezerwatyw stosowali zel plemnikobójczy np contragel. wtedy będziecie czuć się pewniej.