Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko poparzenie 70% powierzchni ciała

Polecane posty

Gość gość

Czym mogło się poparzyc? Byłam dziś z córką w przychodni i była matka z takim chłopcem jak weszli do gabinetu to jego ciocia opowiadała ze miał poparzone 70% piw. Ciała ze cudem przeżyć. Głupio mi było się pytać co się stało. ..

Gość gość
trzeba było zapytać. Dopytywanie sie o to na forum jest wybacz idiotyczne

Gość gość
Może dziecko z pożaru? albo po prostu jakis wypadek,wylanie dużego garnka na ciało. Moja córcia pół roku temu poparzyła się gorącym olejem,który stał na kuchence. Nie życzę nikomu,do tej pory trwa leczenie,to,co przeżyliśmy,a zwłaszcza córcia to można byłoby ksiażkę napisać. :(

Gość gość
21:59 Wiem bo moja tez była poparzona współczuję ci. Teraz ja mam fobie wszędzie widzę zagrożenia, jeszcze młodsze dziecko mam u juz w ogóle boje się na każdym kroku dosłownie.

Gość gość
Ja już teraz też jestem przeczulona,ale człowiek uczy się na błędach,to była sekunda i tragedia gotowa.

Gość gość
Mój mąż jako dziecko 9 miesięczne ściągnął na siebie kubek z herbatą i lekarze nie dawali mu szans - poparzone było tez ok 70% ciała. Dziś po oparzeniu nie ma ani sladu (poza małą blizną na piersi). Więc jak widzisz wystarczy niefortunne oblanie się wrzatkiem z kubka

Gość gość
Tak się kończy kupowanie chińskich pidżamek, palą się lepiej niż pochodnia.

Gość gość
wrzątek w chuuj