Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WCZORAJ NA TVN oglądałem Niezwykłe przypadki medyczne i ta dziewczyna z bliznami

Polecane posty

Gość gość

jak zacząłem to oglądać to aż mi się żal tej kruszynki zrobiło, sprawiała wrażenie takiej fajnej skromnej słodkiej myszki do kochania i do tego bardzo ładna buźka, 23 lata miała i tak pomyślałem że jakbym taką dziewczynę miał mieć to żadne blizny nie miałyby znaczenia i tak bym ją uwielbiał a może nawet przez te blizny dawałbym jej jeszcze więcej miłości, ale! gdy tylko później wyszło że ona ma 7 letniego syna to już mi przeszła ochota na nią, tu już ją skreśliłem i wcale nie przez blizne ale przez to że jednak ma fju bździu w głowie i w wieku 15lat sie bzykała a mając 16 urodziła i oczywiście samotna mamusia, do tego jeszcze potem było widać że ma tatuaże i ogólnie taka lambadziara się okazała tylko imprezki w głowach i bzykanie pewnie na lewo i prawo:o Jest zerem ta dziewczyna dla mnie i to nie wcale przez te blizny bo to akurat nie ma znaczenia, ale przez pustke w głowie i puszczalski styl bycia

To że ktoś jest brzydki nie od razu oznacza że jest dobry.:-) Nie ma reguły, ludzi możesz poznać po tym jak postępują. Ale to też nie do końca bo jacy są w głębi serca to wiedzą tylko oni sami, sztuką dla potencjalnego partnera/ki jest umieć tam dotrzeć.