Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny piesiu

Powiedzieć jej dlaczego nie mam kumpli ?

Polecane posty

Gość samotny piesiu

Bo dziewczyna, którą kiedyś bardzo kochałem, bzykała się z nimi wszystkimi. Nie potrzebuję takich przyjaciół. Oni się ze mnie śmiali, nie widzieli powodu, żeby się obrażać, dla nich to była tylko zabawa, dla mnie tragedia. Odizolowałem się od nich. Obecna zaczyna już stanowczo drążyć temat dlaczego nie mam żadnych znajomych. Chciałaby od czasu do czasu spotkać się z koleżankami a nie chce mnie zostawić samego, bo wie, że nie mam dokąd pójść. Powiedzieć jej ?

Gość gość
oczywiscie ze powiedzieć. Szczerość zawsze procentuję.

Gość gość
powiedz jej, ja bym Cie poparla na jej miejscu bardzo dobrze ze sie od nich odizolowales bo to zadni kumple czy nawet znajomi

Gość samotny piesiu
U nas panuje taka niepisana umowa, że nie pytamy i nie opowiadamy o naszych przeszłościach. Musiałbym to jakoś bardzo grubo owinąć w bawełnę.

Gość gość
Owszem, nie opowiadacie, i bardzo dobrze. Natomiat na pytanie, dlaczego nie masz kumpli, odpowiedz prawdę, bez owijania. Współczuję przeżyć... Poszukaj nowych, w innych środowisku. Pozdrawiam.

Gość samotny piesiu
Nie szukam, wystarczy mi ona i jej koleżanki. Rozumiem, że chcą sobie czasem same poplotkować więc nie robię z tego żadnej afery.

Gość gość sylwia
idiotyczny temat.kogo to interesuje?

Gość gość
Jak stanowczo draży to jej powiedz ze wszyscy ciebie bardzo kiedyś zawiedli do tego stopnia ze zerwałeś wszelkie relacje, jak jest nadal ciekawa a pewnie jest to niech przyjmie do wiadomości ze bez szczególnego powodu nie postąpiłbyś tak. A potem spytaj czy była kiedyś zdradzona przez najbliższych i czy potrafi zrozumieć ze facet czasami musi być stanowczy .

Gość gość sylwia
20.50 a kogo to kuzwa interesuje??wrzcie skonczcie drązyć debilne tematy bo mnie już mdli.

Gość gość
To interesuje autora ty gamoniu

Gość gość sylwia
Ale mnie to nie zgadza nteresuje!!i nie gamoniubo sobie nie życzę!!Bzdury i żal dupy tyle w temacie.!

Gość gość
Masz na imie marcin ?

Gość gość
Nie jestem żadnym marcinem.

Gość gość
gość sylwia wczoraj idiotyczny temat.kogo to interesuje? xx Nie mniej niż Twoje tematy a jednak chcesz aby ludzie nimi się interesowali. Twoje życie jest żałosne i nikogo ono nie interesuje a także Twoje zdanie bo nigdy nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Gość gość
z kim ty sie przyjazniles? z autobusem arabów?

Gość samotny piesiu
Nie, chodzilismy razem do jednej klasy.

Gość gość
Chciałabym mieć faceta, który nie ma kumpli, przynajmniej wtedy traktuje kobietę jak przyjaciółkę, a nie szlaja się z nimi 5 dni w tygodniu.

Gość gość
no to moze poszukaj inncyh kumpli np zapisz sie na treningi judo albo silownie i tam miej nowych znajomych ile masz lat?