Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Durnowate pomysły drogeri,czy mogę w czymś pomóc? NIE!

Polecane posty

Gość gość

Jak podchodzi człowiek do szaf z produktami do makijażu, czyli te wszystkie szafy loreala i innych mejbelinów to po 20 sekundach już się pojawia pani która chce ci pomagać, a mnie to tak wybija z rytmu, przyszłam sama sobie coś wybrać i w razie czegoś SAMA bym zapytała w rezultacie czuję się głupio, że jakoś za długo przy tych szafach stoję i jedyną dobrą metodą jest wziąć coś w ciągu 10 sekund i kupić, wtedy może nikt nie będzie pytał czy pomóc kończy się tak, że po tym pytaniu postoje przy tej szafie jeszcze 5 sekund i idę gdzie indziej, albo od razu do kasy i z tego makijażu nic nie kupuję też tak macie? APELUJĘ PRZESTAŃCIE ATAKOWAĆ KLIENTKI JAK MYŚLĄ CO KUPIĆ a jak rzeczywiście kiedyś chciałam rady to była ona do doopy

Gość gość
wystarczy odpowiedzieć: nie, dziękuję. Jak będę potrzebowała porady to Panią zapytam. i już

Gość gość
no właśnie tak mówię, ale to pytanie mi jakby komunikuje" za długo tu babo stoisz" a ja ledwo co zaczęłam przeglądać ;/ irytuje nie to, że nie można nic w ciszy zrobić

Gość gość
*nie można nic w ciszy zrobić kurdę jakby myslenie było zbyt dziwne

Gość gość
Rozczaruje Cie ale ona nie robi tego dlatego,ze tak pala checia noesienia Ci pomocy...to niestety nalezy do ich obowiazkow. Jesli z-ca kierownika lub szefowa zmiany zauwazy,ze tego nie robia dostana porzadna zjebe. Kilka takich wpadek i wylatujesz ...nie wiem gdzie Ty robisz te zakupy bo ja czy to w Naturze czy Rossmanie nigdy nie jestem atakowana w taki nachalny sposob. Jesli zdarzy sie propozycja pomocy to mowie grzecznie "nie,dziekuje" i spokojnie kupuje dalej. Czesciej jednak sama prosze o rade. Duzo bardziej upierdliwe sa babki w pepco gdy stoje np, z jedna gumka do wlosow a pani proponuje przy kasie a to doladowanie do telefonu a to kupon totolotka a to majtki w promocji a moze mam zyzyte baterie fo oddania itp :-) Troche luzu kobieto :-)

Gość gość
przecież wiem,ze to nie one wymyślają tylko "góra" i może tym wpisem uświadomię, że dla klientów to jest zniechęcające na ogół jak się jest jedną z niewielu klientów to szansa na atak jest 99%

Gość gość
To jest nic,ja pracowalam w sklepie,gdzie na dzien dobry musialam mowic,Milo Cie widziec,nie wazne czy byl to dzieciak,ktos starszy,czy pan po piwko.Oprocz tego,polecac towar przy kasie,towar z wyprzedazy,mowic ile placi,ile wydaje reszty,na koniec do widzenia,milego dnia,zapraszamy ponownie.A to sklep typu,albo ktos wpadnie po piwo,po papierosy,po hot-doga,lub dzieciak po lizaka.To bylo chore.Oczywiscie nie gadalam calych tych formulek,bo widze,ze czlowiek sie spieszy a ja mam mu ta formulke klepac,to bym musiala z 5 minut gadac.Ale jak byl koordynator,to niestety musialam,jak mi sie zapomnialo to zaraz zwracanie uwagi.Ci "na gorze" nie maja co robic i tylko wymyslaja durne rzeczy.Tragedia!

Gość gość
Mam podobne odczucia. Te pytania są strasznie wkur/wiające. Jak będę chciała o coś zapytać to to zrobię, nie wiem po co tak ślęczą nad każdym klientem...

Gość gość
mnie tez w*****alo i zaczelam odpowiadac, "tak, finansowo" i s********ja ode mnie juz wiecej nie oferuja pomocy. Chyba ze sama zapytam, ale to juz inna, niz ta ktora "wystrasze" :-D

Gość gość
To jest nic,ja pracowalam w sklepie,gdzie na dzien dobry musialam mowic,Milo Cie widziec,nie wazne czy byl to dzieciak,ktos starszy,czy pan po piwko. x o qrwa :D A autorka przesadza. Wyobraź sobie, że ta pani z obsługi też nie jest pocieszona, że przyszła kolejna klientka i trzeba trzepać formułkę.. wyluzuj trochę. Albo idź do Douglasa - tam oprócz powitania zostaniesz zmierzona wzrokiem od góry do dołu ;) Ja tak mam. Douglasa mam blisko domu, często wchodzę tam ubrania jak "po ziemniaki" i chyba wzbudzam niesmak pracujących tam lasek ;)

Gość gość
gość dziś mnie tez w*****alo i zaczelam odpowiadac, "tak, finansowo" x haha, dobre :D zawsze można też odpowidzieć "potrzebuję porady sercowej, chłopak mnie rzucił"...

Gość gość
W dodatku debile mówią "w czym mogę pomóc" - kalka z języka angielskiego - zamiast po polsku "czym mogę służyć".

Gość gość
A ja wspolczuje kasjerkom w marketach,ktore setki ludzi dziennie musza pytac :"czy posiada Pan/Pani karte na punkty?" :-)

Gość gość
Nie narzekajcie. W Korei pracownicy LG zaczynaja prace slowami "LG, kochamy Cie" :-)

Gość gość
gość wczoraj to mi się przypomniało, że w auchan zawsze pytają "karta skarbonka jest?" swoją drogą trochę prostackie, mogłyby pytać "ma pani kartę skarbonkę" - no ale to jeszcze stare pokolenie prl, więc przymykam oko. czasami pytają "skarbonka jest"? no prostactwo...