Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla ludzi z opolsczyzny kto z was był u psychiatry zabłockiego w Namysłowie???

Polecane posty

Gość gość

Jakie opinie?

Ja byłem u psychiatry kubskiego i polecam, równy gość. Jak przyszedłem pierwszy raz 4 lata temu, to zacząłem gadać wszystko, a on się mną przejął, dał miesiąc zwolnienia od szkoły, bo widział, że ciężko jestem piertolniety, przepisał leki, a ja właśnie tego potrzebowałem, siedzenia w domu z dala od ludzi, a psychiatra mi to załatwił, co dało mi dużo spokoju psychicznego, choć potem jak już mi leki pomogły, to nikt tego nie widzial xd

Gość gość
Zabłocki Krzysztof, lek. med. psychiatra Reymonta 77, 46-100 Namysłów 694 523 153 (Tel. kom.) Zgłoś prawo do tej firmy Dodaj brakujące informacje Prywatny Gabinet Psychiatryczny 3 Maja 4, 46-100 Namysłów 508 351 869

Gość gość
Poleca ktoś?

Gość gość
idź już wreszcie zyebie do jakiegokolwiek, byle dał ci jakieś silne psychotropy i kazał odłączyć od netu debilu

Gość sołtys Namysłowa
Kołbuc był i poleca.

Gość gość
Wypierdalaj to nie temat dla ciebie ja tam nie jeżdżę ja się z depresji lecze ale we Wrocławiu

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Zachmurzenie · 17 °C 16:28 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Gościu od homocwela nie wymieniaj mojego nazwiska bo sobie tego nie życzę chcesz mieć sprawę w sądzie za przetwarzanie danych osobowych bezprawnie? Ps to nie był temat skierowany do ciebie czegoś tu nie rozumiem niby nienawidzisz Namysłowa a pierwszy w te tematy wchodzisz o co ci do jasnej cholery chodzi przeszkadzają ci te tematy to po prostu nie wchodź...co za idiota

Gość gość
To nie był gościu od homocwela skierowany do ciebie sk****ały hejterze ja ciebie nie rozumiem niby nienawidzisz Namysłowa a pierwszy na te tematy wchodzisz w*********j masz z tym problem ? Może to ty sie wybierz do psychiatry nie masz nic lepszego do roboty niż szkalowanie mnie i mojego miasta POYEBANY NIEROBIE ? Odp*****l sie ode mnie co tak się na mnie uwziąłeś nie życzę sobie ty po prostu jesteś zwykłym hejterem gardzę takimi odpadami przemysłowymi jak ty

Gość gość
to nie jest koncert życia zyebie jesteś debilem i niedorozwojem a twój pierdzisłów to dziura i zadoopie, a to czy sobie tego życzysz czy nie nie ma najmniejszego znaczenia

Gość gość
To nie jest dziura rozumiesz nie masz prawa oceniać Namysłowa bo nigdy tak nie byłeś więc stul ryja ja chyba leeeeeepiej wiem jaki namysłów jest bo ti moje miasto i jakoś tam syfu ani meliny nie widzę rozumiesz to nie dziura tylko miasto zrozum to i mam zgłosić to na policje hejterze? Że bezprawnie przetwarzasz moje dane? Wystarczy 997 co hejterze taki mądry i mocny w gębie jesteś? To powiedz to wszystko co mi przez miesiące pisałeś policji rozumiesz? PS to nie był temat skierowany do ciebie skoro nienawidzisz Namysłowa to po jakiego chvja wchodzisz na moje tematy co ?

Gość gość
to nie jest koncert życia zyebie jesteś debilem i niedorozwojem a twój pierdzisłów to dziura i zadoopie, a to czy sobie tego życzysz czy nie nie ma najmniejszego znaczenia

Gość gość
PS bezrobotny zjebie co 25 godzin na dobę (25 godzina to nadwyżka) siedzi na kafe i obraża weź zajmij się jakaś robotą zjebie jak ci tak bardzo te tematy przeszkadzają to nie wchodź na nie a ty od razu włazisz ps VELUX W NAMYSŁOWIE PO TYM JAK SIĘ ROZBUDOWAŁ SZUKA LUDZI DO PRACY NIEDŁUGO DIEHL UKOŃCZY ROZBUDOWĘ I POWSTANĄ DWA WIELKIE ZAKŁADY PRACY WYBRAŁ BYŚ SIĘ tam do roboty bezrobotny nierobie zamiast wszystko i wszystkich obrażać ps ty ostatnio filmik z mojego domu obraziłeś a ciekawe jak ty masz w domu krytykujesz moje filmiki to nagraj lepsze jak taki świetny jesteś to udowodnij nagraj własny filmik to ciekawe czy lepszy nagrasz co? Jesteś tylko mocny przed netem a w rzeczywistości byś zesrał się w gacie

Gość gość
Byś się zesrał w gacie a w Namysłowie nikt by cię nie polubił każdy by z ciebie wała darł i by tobą pogardzali (ma znaczenie czy sobie życzę czy nie bo mogę to mojemu wujkowi co jest policjantem pokazać) PS nie takich już w Namysłowie pobili komuś podskoczysz to ci tak ryja obije że popamiętasz i bedziesz zbierał swoje zęby z chodnika wszystkie twoje opinie jakie piszesz na kafe i obraźliwe komentarze powiedz w cztery oczy wprost sam na sam jak taki odważny jesteś prędzej się zesrasz w gacie a jak piszesz komentarze na kafe to pod swoim imieniem i nazwiskiem i adresem jak taki odważny jesteś ja się nie boje pisać komentarzy bo jestem odważny bo znacie już moje imię nazwisko adres

Gość gość
na razie to ty przychlaście jesteś wyśmiewany i pogardzany w tym twoim namysłowie :o w szkole z ciebie darli łacha i dalej tak jest; nie masz żadnych znajomych bo wszyscy mają gdzieś poyebanego ćwoka

Gość gość
Akurat większość osób ze szkół do których chodziłem mnie lubiło i lubi normalnie z nimi rozmawiałem pisałem SMSY GADAŁEM PRZEZ TELEFON dałem im ściągnąć zadanie oni mi itd każdy ma jakiś wrogów ale większość mnie lubiła a ciebie sto procent osób nie będzie lubić jak taki odważny jesteś to wygłoś wszystkie swoje opinie wprost nie przez neta a jeśli już to pod imieniem nazwiskiem adresem jak taki odważny jesteś

Gość gość
No dawaj

Gość gość
I jakoś jestem lubiany

Gość gość
lubiany jestes tylko przez mamusie, a ona nie ma wyjścia, bowiem hormony wydzielane przez jej organizm w czasie ciąży i połogu sprawiają, że kocha cię bezwarunkowo i bezkrytycznie Wszyscy inni tobą pogardzają i wyśmiewają zyebie