Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez macie poczucie ze 30letni singiel pewnie sie nie nadaje do zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

Czy tez macie takie przeczucie ze jak koles po 30tce jest sam to jest prawdopodobnie jakoś tam zaburzony emocjonalnie,nie nadaje sie do powaznego,trwalego zwiazku,moze byc maminsynkiem lub egoista z syndromem Piotrusia Pana? to tak jak z kobietami w wieku 30 i dalej - coś jest na rzeczy ze ciagle są same. i prosze nie pisac o samotnosci "z wyboru" bo cos takiego nie istnieje, albo istnieje w jakims malym procencie przyapdków

Gość gość
i nie chodzi mi o rozwodników i rozwódki tylko takie osoby co nigdy nie były w jakims dluzszym zwiazku a mają już 30 na karku

Gość gość
ja tam lubie syndrom piotrusia pana

Gość gość
Nie mam takiego poczucia. Życie różnie się ludziom układa, a to czy ktoś jest zaburzony emocjonalnie nie wpływa na powodzenie: nałogowcy, przemocowcy, depresanci itd. także bywają w związkach i to wcale nierzadko. Raczej myślę, że jakiś tam powód pewnie był, ale niekoniecznie jest to coś strasznego.

Gość gość
co jest w tym syndromie fajnego? chyba tylko dla samego zainteresowanego. że ciągle się koorvi z innymi babami i nie umie choya na wodzy utrzymac

Gość gość
a po co trzymac chvja na wodzy, jak mozna nie czego oczy nie widzą tego zercu nie zal hahaha jak mam mozliwosc umuwic sie z dwudziestolatka to korzystam bo zycie ma sie jedno ;) a stara sie i tak nie dowie

Gość gość
singlem zostaje się z powodu pecha najczęściej, nikt się tobą nie interesuje, albo spotykasz nieodpowiednie osoby, z którymi nie warto marnować sobie życia. Samotność z wyboru raczej rzadko, większość z maniakalnym uporem szuka partnera. A jak go nie znajdzie to niby co ma zrobić? Puścić sobie "Face to Black" i popełnić samobójstwo? Bez przesady :-)

Gość gość
face to black to muj ulubiony utwor iron mana

Gość gość
Ja mam poczucie, że dla większości kobiet jedyny cel w życiu to dorwać jakiegoś samca i zatrzymać przy sobie. Najgorsze są takie, które uważają kogoś za swoją własność i awanturują się o każdą kawę wypitą w towarzystwie przypadkowo spotkanej koleżanki szkolnej, nie pozwolą nigdzie wyjść samemu, nawet na spotkanie klasowe, zakładają tutaj takie tematy właśnie. Najlepiej dorwać kogoś w gimbazie, bo czym starszy singiel, to jakiś podejrzany i nie nadaje się do związku i temu podobne herezje

Gość gość
18:06 no cóż, głupich nie sieją, sami się rodzą. Mam nadzieję że nigdy nie trafię na takie byle co jak ty sobą reprezentujesz. a roochaj se do woli...zal mi twojej partnerki, nawet nie wie z kim jest w zwiazku... życzę żeby to wyszło :P po co z nią jesteś? Skoro bzykasz na boku to nie lepiej byc singlem i przynajmniej nikogo trollu nie ranic?

Gość gość
18:18 wiesz co? Mój znajomy chodził sobie wszędzie, na spotkanko klasowe po latach tez poszedł i wiesz co? Na dzien dzisiejszy zdradza żonę z jakąś dawną miłością z tego spotkanka. Uwazam ze okazja czyni złodzieja. jak ja decyduje sie na zwiazek to nie chodze na spotkanka z dawnymi milosciami i kumplami...proste.

Gość gość
A czy to chodzi o "Fade to Black" Metalliki?

Gość gość
to ze se lubie podupcyc nie znaczy ze od razu jestem jakis szpetny xdd i nie wyzywaj mn prosze od jakichs trolli bo sama tez pewnie modelka niejestes ;)

Gość gość
"mam wrażenie że dla większości kobiet sens to dorwać jakiegoś samca" - bo tak są programowane od dziecinstwa, tak im sie wmawia w rodzinie i takie są potem, że mysla ze bez faceta sobie nie poradzą w życiu. I co gorsza same zaczyanja w to wierzyc. Niestety ja też pochodzę z takiej rodziny, moja kuzynka ma pecha w milosci i ciagle babka jej tłucze do głowy ze kto to widział być sama w wieki 28 lat. Tak że wiesz....

Gość gość
18:21 widać żeś zielony bo na kafeterii "troll" nie oznacza że brzydki,m tylko że ładuje jakiś post lub temat by wywołać skrajne reakcje, wzbudzić zainteresowanie i powkurzac ludzi, a głupki (w tym ja) się na to łapią :P

Gość gość
Czyli związek to więzienie? No to się wyjaśniło dlaczego tylu unika tego wiezienia. Nie można nigdzie iść, z nikim porozmawiać, wszędzie zdrada :-)

Gość gość
ja nie mówię że nie można nigdzie iść, ale generalnie żeby nie pchać się na spotkania gdzie jest dużo przedstawicieli płci przeciwnej...na to był czas przed związkiem. mój mąż chodzi sobie z kolegami na piwo i nie widzę nic w tym złego, ale podibnie jak ja, uwaza że o jakichs kontaktach z kobietami nawet na kawe, nie ma mowy, tego samego ja oczekuje od siebie i on ode mnie i jest git. My mamy podobne myslenie o związku. I dlatego nasz związek się trzyma. A związki lekkoduchów mega towarzyskich zipią maks. 3-4 lata. Coś w tym jest. Naszym hobby jest powrót po pracy prosto do domu i nauka albo dalsza praca na kompie. Ot tacy nudziarze, ale za to szczesliwi. Mowie: mój znajomy łaził wszędzie i skonczyło sie to tym że zdradza.

Gość gość
18:00 właśnie dlatego że lubisz ten syndrom, nie nadajesz się do poważnego związku. Kumasz to? Po co włazisz na ten temat pedayle od roweru?

Gość gość
Teraz tak na poważnie mogę wam powiedzieć, choćby moi rodzice, udane małżeństwo od ponad 30 lat, a mama nigdy nie trzymała ojca na smyczy, ufają sobie. Chodził spotykać się ze swoimi znajomymi ze szkoły i studiów, mama ze swoimi, nie zawsze podróżują razem. Ojciec powiedział bratu, że nigdy nie spotkał fajniejszej niż mama, takiej, z którą chciałby ją zdradzić. Okazja czyni złodzieja, ale nie zawsze i nie wszędzie jak widać. Dziewczyna brata robiła mu sceny zazdrości i ojciec mu powiedział, że ona mu nie ufa. Do doopy taki układ, bo jak ktoś kocha i mu zależy, nie zdradzi, nie ma takiej potrzeby. Tym bardziej, że te amatorki cudzych mężów to najczęściej pasztety, te ciekawsze mają własnych :-)

Gość gość
Przepraszam za te pasztety, to tata tak sobie powiedział

Gość gość
zdziwilibyście się czy takie pasztety...najczęściej są to zadbane kobiety koło 30tki, samotne...te to się czepiają żonatych "ino szum".

Gość gość
18:31 wole nordic walking :-----D

Gość gość
Mnie się wydaje, że te bardzo ładne i nie głupie koleżanki mają już rodziny. Singielkami zostały te wredne i niezbyt urodziwe, jedne robią karierę w jakimś korpo

Singiel z definicji nie nadaje się do związku, bo go nie chce. Preferuje on bowiem nie zobowiązujące relacje. Co innego osoba samotna. A samotnym można być z różnych powodów i od różnego czasu. Nie widzę powodu, dla którego z 30-letnią kobietą, która wczoraj rozwiodła się z powodu zdrady męża miałoby być coś nie tak, ponieważ jest sama i po 30 :D

Gość gość
inaccessible, jesteś mądry. Szkoda że mało ludzi myśli jak ty.