Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zyc z narcyzem?

Polecane posty

Gość gość

Jak go naprostowac miloscia?da sie go zmienic?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Narcyz to bardzo ciężki przypadek , poczytaj w internecie " mąż narcyz" a jak jeszcze waga albo bliźniak to dramat małżeński i zdrada na 100% .

Gość gość
Można. Pod warunkiem, że naryzm nie jest nasilony. Poziom psychopatii nie jest zbyt duży. A narcyz pragnie być doceniony, ponieważ ma niską samoocenę. Trzeba jednak być silnym, samodzielnym i tolerancyjnym,spokojnym i mieć duże poczucie własnej wartości. Duży poziom psychopatii, impulsywności oraz agresji, wyklucza sensowną realację.

Gość gość
nie da sie, moja pasierbica zyla z takim 10 lat, walczyla, kochala go oblednie, wielbila jak guru, zrujnowala psychikę, prawie zbankrutowala, i rozwiodla sie.

Gość gość
odejsc, szkoda życia.

Gość gość
Nie dotykaj mnie! I nie chuchaj na mnie zarażony!

Gość gość
kiła przez droge kropelkowa sie przenosi?

Gość gość
To mit,ze miloscia mozna kogos zmienic. Banialuki kulturowe z serii- milosc ci wszystko wybaczy,zniesie najwiekszy syf,milosc to cierpienie etc,itp,itd. Nie patrz na to co bys chciala,tylko na to co jest. Jak sam bedzie chcial,to sie zmieni. Ty go nie zmienisz zebys nawet kochala za 10.

Gość gość
Ludzie bardzo rzadko się zmieniają, a już zwłaszcza ci z zaburzeniami osobowości wiązki B. Odpuść sobie, bo tym związkiem zrobisz sobie krzywdę.

Powstrzymywać sie przed komplementami, wychwalaniem, chociaż to ciężkie i po jakiś żartobliwych uszczypliwościach(chciałam trochę utrzeć mu nosa) kiedy sam sie wychwalał i tak w końcu pękałam i słodziłam:P,bo lubię okazywać uczucia kiedy jestem już z kimś blisko... więc trzeba po prostu zaakceptować jeśli się kocha...każdy ma jakieś wady i zalety.