Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce juz zyc z ludzmi wybieram samotnosc

Polecane posty

Gość gość

Nie mam doslownie nikogo na tym swiecie komu moglabym ufac mam serdecznie wszytskich dosc. Moze zacznę siostra jest o wszystko zazdrosna wiecznie oczernia mnie w towarzystwie robi ze nie nieudacznika a siebie wybiela jaka to ona wspaniala. Ostatnio pojechala do rodziny i nagadala ciotce ze nie pracuje i pozyczam od niej pieniadze co jest w ogole nieprawda kuzyn mi napisal i mowil ze mi obsparowala dupe. Druga znajoma odzywa sie jak ma tylko kryzys z facetem do tego jest falszywa wytyka mi moje wady stale krytykuje by tylko poprawic sobie humor. Jak powiedzialam jej o.moim.sukcesie to.rozlaczyla sie w polowie rozmowg po prostu rece mi opadly. Nastepny znajomy stale podkopuje moje plaby cokolwike mowie to torpeduje kazdy moj pomysl widzi we wszytskim jakies ale, nigdy mnie tak samo nie pochwali zawsze albo.lekcewazy to co mowie ale mowi cos w rodzaju Ty np ty czytasz ??itd. Albo przeinacza ciagle nawet raz wygadal się ze mnie specjalnie podjudzal bo lubi jaknsie denerwuje i normalnie tak samo nie mam juz sil do tego na kazdym kroku probuje udowodnic swoja racje i po prostu szkoda w.ogole gadac. Kolejna osoba relacja jednostronna zawsze sie ze mna spotka chetnie itd ale.jak ja noe zadzwonie to z jej strony telefon milczy ostatnio przez rok nie zadzwonila wcale. Nastepna broni ba kazdym kroku facetow z ktorymi sie spotykam np facet narcyz tak samo toksyczny powiedzial mi ze sobie nie dam rady a ona na to ze on to zbtroski. Zawsze ja ta zla a oni cacy noe wspominajac juz o tym ze yrafialam naprawde na beznadziejnych typow. Ale.w.jej oczach to ja jestem toksycxna bo.nie wurozumiala i.sie czepiam a ja po prostu mam dosc tego ze ktos mnie nie szanuje albo pasozytuje na moich emocjach:-/ To tylko namiastka moch chorych znajomosci przez ostatni czas a jest uch o wiele wiecej wiekszosc relacji.juz pourywalam z tymi osobami spotykam.sie od czasu do czasu a wlasciwie to.juz prawie wcale. Najgorsze.jest to ze kesstem totalnie sama ale nie mam.juz sil na.te pojebane relacje powiedzcie czy wy tez takacie takich znajomych?? Bo.mi sie juz odechcirwa, pp.tym wszygskim stwierdzam ze naprawde nie chce miec kontaktu juz z nikim i wybieram samotnosc.

Gość Turkuć
Będzie Ci ciężko bez żadnych kontaktów. Zostaw sobie przynajmniej 1 osobę z którą możesz pogadać od czasu do czasu.

Gość gość
możesz mnie ożenić ze sobą

Gość gość
ale jak to mozliwe ze masz tylko negatywne kontakty? na pewno masz jakies pozytywne? Ile masz lat? Jeśli jesteś w wieku nastoletnim to jest to okres przejsciowy wiele z nas tak mialo. Glowa do gory

Gość gość
Nie jestem w wieku nastoletnim mam 26 lat własnie zastanawiam się jak.to możliwe aż sama straciłam nadzieje że kiedykolwiek coś się zmieni.. Mam np znajomych na fb ktorych poznalam na grupach muzycznych i są to naprawde fajni ludzie tylko ze są to relacje jedynie wirtualne. Ja mam naprawdę jakiegoś pecha już nie mam siły np wiele tych znajomych pisze jak to możliwe ze taka dziewczyna jak ja jestem sama ale tak jest nie mam ani szczęścia do facetów ani do ludzi. Co prawda poznałam fajnego chłopaka ostatnio właśnie na jednej z grup no i on ma przyjehać do mnie we wrześniu. Wsumie to cieszę się z tego ale później on wróci do siebie bo jest z daleka i tak na dobrą sprawę to nic się nie zmieni.poza tym nie chce też się nastawiać na nic bo do września jeszcze trochę czasu więc nigdy nie wiadomo. Siedziałam też kiedyś na pewnym portalu ale większość facetów szuka tam tylko seksu więc nie wiem czy chce tam wracać.