Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela czy wg ciebie Bydgoszcz to dziura?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie tak(PORÓWNUJE Z INNYMI DUŻYMI MIASTAMI ale życzę jak najlepiej lotnisko w Bydgoszczy się rozbudowuje i od przyszłego roku mają wybudować drogę ekspresową s5 i ona też będzie obwodnicą Bydgoszczy i ona się z autostradami A1 i A2 POŁĄCZY PS TRASA W-Z MA BYĆ ROZBUDOWANA PS MAJĄ TEŻ NA WIELU ULICACH POWSTAĆ BUSPASY I DRUGA JEZDNIA I DROGI DOJAZDOWE DO S5 MAJĄ WYREMONTOWAĆ I DWIE JEZDNIE I BUSPASY WYBUDOWAĆ I BYDGOSZCZ MA KILKANAŚCIE NOWYCH TRAMWAJÓW I AUTOBUSÓW WYKUPIĆ I MA BYĆ O JEDNĄ ULICE Z LINIĄ TRAMWAJOWĄ WIĘCEJ I WOKOŁ DRÓG DOJAZDOWYCH DO S5 POWSTANĄ TEŻ DROGI ALTERNATYWNE

Gość gość
Ja Bydgoszcz uznaje za dziurę porównując tylko z innymi dużymi miastami ale jak te inwestycje ukończą to przestane uznawać Bydgoszcz za dziurę a czy wg ciebie Bydgoszcz to dziura?

Gość gość
Bydgoszcz też chce zmodernizować linie kolejową do piły

Gość gość
Przed chwilą się dowiedziałem że Bydgoszcz zyskała plac do street workout ale dalej Bydgoszcz uznaje za dziurę dopiero przestane uznawać za dziurę gdy te inwestycje ukończą chodzi o te w komentarzach od 20:53 do 20:56 ale dzięki street workout jest ciut mniejszą dziurą niż przed powstaniem street workout a czy wg ciebie Bydgoszcz to dziura?

Gość gość
Pytam czy wg ciebie Bydgoszcz to dziura?

Gość gość
PS na temacie o Głogowie nazwałeś mnie kłobuc zrozum pojebie że nie kłobuc tylko k-o-ł-b-u-c ps uznajesz Bydgoszcz za dziurę?

Gość gość
idź już dzieciaku spać weź leki i przestań mędzić zyebie

Gość gość
Zapamiętaj