Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje rodos

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam fajny hotel blue sea beach resort na wyspie rodos wyjeżdżamy z narzeczonym końcem sierpnia na tydzień. To była taka bardziej spontaniczna decyzja i nie do końca wiedziałam że miejscowość faliraki to taka druga Ibiza a nas raczej nie interesują dyskoteki. Mój facet nie lubi tego typu imprez i tu moje pytanie czy wogole warto tam jechać? Czy jest tam co robić poza tymi imprezami? Wogole czytałam ze tam na dyskotekę to tylko mini, szpilki itd. Ja nawet nie mam takich ciuchów, na ogół ubieram się skromnie ewentualnie jakaś sukienka ale nie ubieram się jak typowa barbie a z tego wychodzi ze chcąc tam isc na dyskotekę tak trzeba wyglądać. Jakie miejsca możecie tam polecić? Co warto zobaczyć? Może ktoś był w tym hotelu?

Gość gość
wrzuć filmy z orgii z ciapkami na Zbiornik.pl

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
kurwy zawsze się pchają gdzie najwięcej brudasów mahometa , lubicie to szmaty yebane w dupe

Gość gość
Nikt nie każe wam iść na dyskotekę będziecie się opalać spacerować zwiedzać napewno nie będziecie się nudzic

Gość gość
u mnie w miescie 80 % ludzi spedza wakacje na rodos Rodzinne Ogródki Działkowe Ogrodzone Siatką :)