Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie związałbym się z kobieta która nie lubi kotów

Polecane posty

Gość gość

to podstawa jak dla mnie a bez tych zwierzaków nie potrafię żyć

Gość gość
ja zerwałam z kolesiem który powiedział brzydko na mojego kota,tzn planowałam zerwac już wcześniej tylko tak się cackałam żeby nie urazić,całkiem niepotrzebnie,teraz mam kociarza i jest świetnym człowiekiem

Gość gość
a nie co druga mówi nienawidzi kotów to nie przejdzie

Gość gość
Dlaczego tygrysie spać nie możesz? Polujesz w nocy na swoją ofiarę?

Gość gość
Mam tak samo,jestem jeszcze z moim facetem ale to juz jest koniec.On nienawidzi kotow a ja je kocham ponad zycie.Nie mam obecnie ani jednego w domu i to jest dramat!!!On die nie zgadza,mowi,ze liza sobie dupe i sa obrzydliwe.Sorry ale wole miec koty niz faceta.

Gość gość
jak ktos nie lubi kotow to znaczy ze nigdy nie miał.

Gość gość
Ja kotów nie lubię obecnie choć w dzieciństwie nazywali mnie "kocią matka". Ochdm pieski

Gość gość
Koty sa zajebiste.

Gość gość
koty śmierdzą

Gość gość
z tego powodu nie toleruję u siebie kotów, a inni niech mają je jeśli chcą. wymóg, żeby kobieta "lubiła" koty bo ty je lubisz jest infantylny jezyk.gif xxx co za bzdura, mówisz o kotach podwórkowych, mój kot jest kotem domowy, jedyne gdzie wyjdzie to na balkon i jest zapewne czystszy i zdrowszy od ciebie

Gość gość
Zarażacie się pasożytami z powodu nie mycia rąk. Faktycznie, bezpańskie zwierzęta i leśne, które nie są odrobaczane ani szczepione mogą zarazić nawet fajnym tasiemcem. Dlatego nie żre się jagód prosto z krzaka i jeżyn, a głupi ludzie tak robią. Brudnymi łapami pakują sobie do ryja jaja pasożytów i wszelkie możliwe bakterie. Wszelkie owoce, warzywa trzeba dokładnie umyć i pilnować dzieci, żeby nie bawiły się w piasku zanieczyszczonym przez odchody. Myć ręce po powrocie do domu, bo ten świński naród nawet po wyjściu z toalety rąk nie myje. Najlepiej zwalić na koty i psy, a syfiarzem jesteś ty :-)

Gość gość
Ja rozumiem, że można nie lubić zwierząt i akceptuję takie osoby, pod warunkiem, że ich nie krzywdzą. Pewna osoba mi wmawiała, że jej dziecko zaraziło się owsikami od kota. Zbadali mu kał na jaja pasożytów i kot czysty. Poza tym koty nie mają owsików, to w przedszkolu dzieci miały

Gość gość
a po glaskaniu zółwia można zlapac salmonelle i E. coli zwierzeta sa najlepsze z grilla

Gość gość
zwierzaki śmierdzą?to najczystrze istoty na ziemi.czyściochy w każdym calu.nie wyobrazam sobie zeby ich nie bylo w moim domu.mam kotke trzykolorową i owczarka niemieckiego./tez kobieta/i powiem Wam ze czasami wolę ich towarzystwo niż ludzi.cala nasza rodzinka uwielbia koty i psy/inne zwierzaki też.

Gość gość
Już cię lubię, autorze ;) U mnie podobnie, facet jest skreślony, jeśli nie lubi kotów. Gdyby miał uczulenie to niestety też, mam jednego takiego znajomego i nawet nie może do mnie wpaść na kawę... Mam kotkę już prawie dwa lata, wcześniej ponad 10 lat kilka kotów w domu z rodzicami, nie wyobrażam sobie wracać do pustego domu. Kiedy się wyprowadziłam, wytrzymałam aż miesiąc bez kota, potem pojechałam z byłym facetem gdzieś pod miasto przygarnąć biedaczkę ;) Na szczęście poznałam faceta, który jest bardzo dobry dla mojej kotki, wręcz traktuje ją jak własną, trochę za bardzo ją rozpieszcza, no ale cóż :D

Gość gość
autorze ale musisz smierdziec kocimi szczochami fuuuu z takim smierdziuchem to zadna normalna sie nie zwiaze

Gość gość
Ja kocham koty i mój facet też musi je kochać. To wspaniałe stworzenia, dają dużo radości.

Gość gość
Ja też uwielbiam koty

Gość gość
Ja mam w domu kota i psa i powiem wam ze jak sie sprząta to po prostu nic nie śmierdzi, tak samonakręcająca w kiblu nie posprzątasz to masz syf, zwierzaki sa super, oddane, kochane, cierpią kiedy sa krzywdzone tak samo jak dziecko. One nic nie mogą i dlatego Człowiek ktory im pomaga jest bezinteresownym i godnym podziwu a nie wyśmiewania i oskarżania. Nie pomagasz to qrwa nie krzywdź .

Gość gość
ja nie mam w tej chwili kota,i pewnie długo mieć nie będę ,ale facet co kotów nie lubi odpada,to się pokrywa z moimi badaniami nad charakterkami,najlepsze istoty i nieco magiczne to te co kochają koty,moj aktualny nie znał kotów ale podobno zaraziłam go miloscia do nich,mam taka koszulke - nie ufaj facetom którzy nie kochają kotow :-)

Gość gość
fuj, kazdy wie ze koty sa falszywe i potrafia sie zesrac nawet w czysta pościel ;) nigdy w zyciu, nie to co psy, to mądre i wierne stworzenia, potrafia wykryc raka narkotyki i ostrzec przed wlamywaczem a taki kot? przeca to nic nei robi spi tylko i zre i jeszcze probuje sb wszystkich ustawiac haha

Gość gość
lepsyzy kot niż prymitywna hanyska. Taka co dłubie w tyłku, bo ją owsiki gryzą i tymi łapskami zagniata ciasto na kluski, fuj. Takim smrodliwym najbardziej koty wadzą ☺

Gość gość
pewnie hanyska, bo pisze "przeca", poza tym prymitywne poglądy odnośnie kotów, typowe dla głupich babsk ze Śląska. Kot na dwór przynależy, bo nawali i nacedzi w chałupie. Kot się sam wyżywi, bo jak dostanie pożreć to nie poluje. Kota się nie kastruje, bo to okalecza. Kto by pomyślał, że można być takim prymitywem, a jednak

Gość gość
Lepszy kot, niż głupia żona. Gruba, spocona i śmierdząca. Zaniedbana po dzieciach, fuj. Pełno takich łazi, psują krajobraz i powietrze wokół siebie. Kot to miły widok, taki babsztyl hipopotam już nie ☺☺☺

Gość gość
Ty po prostu nie wiesz jakie mają umiejętności koty,ale nie powiem ci o tym ,masz nieprzystosowany umysł do takiej wiedzy,chociaż może mały szczegół powiem,są szpitale które leczą kotami :-) kot kładzie się na chore miejsce i leczy swoją energią,pies ma podobną rolę jako przyjaciel człowieka chociaż to inny typ energii

Gość gość
tu autor tematu nie wyobrażam sobie życia bez kotów i nie chce kobiety która ma uczulenie na koty, nie lubi kotów.

Gość gość
koty lubia tylko nawiedzone feministki i babochlopy ;) wole sb byc prymitywna hanyska gruba i smierdzaąca niz lisbijka czy innym babochlopem hihi muj pies zjadlby te wasze obsrance jednym klapnieciem pyska :---D