Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie związałbym się z kobieta która nie lubi kotów

Polecane posty

Gość gość
00:03 z twojego kota i dziecka też żadnego pozytku poza miesem nie ma, a jakoś je trzymasz.

Gość gośćkot
dobra idę już stąd ,nic mnie tak nie męczy jak durna baba,żegnam

Gość gość
Potrafię zmiezyc durnotę ludzi lubiacych koty, i jest ogromna.

Gość gość
gośćkot dziś opowiem wam coś,przyszli po świnię jak zawsze rano,z towarzystwa wybrać jedną,wyrwałą się schowała za innymi,i te inne ją otaczały i wypuścić nie chciały,jak ludzie w obozach ,broniły jej x Uciekła i się schowała, bo ją złapali, to instynkt, nawet robal jak chcesz go złapać, to też ucieka i chce się schować, z inteligencją to nie ma nic wspólnego. A inne ją otaczały, bo świnie z reguły zbijają się w stado, jedne włażą na drugie, nie dlatego, że jej nie chciały wypuścic, jak ludzie w obozie (swoją drogą porównanie co najmniej nie na miejscu) tylko dlatego, że same chciały uniknąć złapania i wciskały się w tłum, że tak to ujmę :)

Gość gość
00:08 kto w dzisiejszych czasach podaje sobie reke na powitanie :o ? chyba tylko przy oficjalnych spotkaniach. Nie wiem, jak widze ludzi z psami to biora gowno w papierek. Po za tym kot sra rzadkim gownem, i posprzatanie takeigo ogromnego syfu jest o wiele ciezsze i bardziej smierdzace, niz posprzatanie zwyklej psiej kupy.

Gość gość
00:12 Twój kot, gdyby ktoś chciał ci cos zrobić, nie zareagowałby. Za to dobrze wyszkolona świnia lub pies- życie by oddaly, zeby jemu właścicielowi sie krzywda nie stała. Ale kochaj nadal za wygląd, ty pusta kretynko 🖐️.

Gość gość
Przecież napisałam, jaki mam pożytek z kota. I koty nie są u nas na mięso, a świnie tak. O porównaniu do dziecka, to już w ogóle się nie wypowiadam, bo ludzie którzy porównują jakiekolwiek zwierzę do dziecka to dla mnie niedorozwoje, których inteligencją przewyższa nawet ta wspomniana świnia. Napiszcie zatem, co można zrobić ze świnią oprócz zjedzenia jej. Ja nie widzę alternatyw.

Gość gość
00:15 Może zjeść twojego bachora i kota, a uratować świnkę?

Gość gość
Szkoda, ze tacy ludzie istnieja ale karma wraca, jestes nastepna do wcielenia sie w ciele świni i bycia przeznaczona na mieso.

Gość gość
gość dziś 00:12 Twój kot, gdyby ktoś chciał ci cos zrobić, nie zareagowałby. Za to dobrze wyszkolona świnia lub pies- życie by oddaly, zeby jemu właścicielowi sie krzywda nie stała. Ale kochaj nadal za wygląd, ty pusta kretynko lapka.gif . x Sam jesteś pusty, debilu ograniczony. Świnia cię obroni buhaha no na pewno, chcę to zobaczyć. Pies oczywiście tak, bo jego rolą od wieków była obrona właściciela.

Gość gość
Człowiek to najbardziej obrzydliwa istota na ziemi.

Gość gość
gość dziś 00:08 kto w dzisiejszych czasach podaje sobie reke na powitanie pechowiec.gif ? chyba tylko przy oficjalnych spotkaniach. Nie wiem, jak widze ludzi z psami to biora gowno w papierek. Po za tym kot sra rzadkim gownem, i posprzatanie takeigo ogromnego syfu jest o wiele ciezsze i bardziej smierdzace, niz posprzatanie zwyklej psiej kupy. x Wyobraź sobie, że podają sobie rękę mężczyźni u mnie w bloku. Tu wszyscy się znają, bo wprowadziliśmy się jakieś 8 lat temu do nowego bloku, w większości młodzi ludzie i co mają udawać, że się nie znają? A jeszcze odnośnie goowna kociego-jeśli jest rzadkie, to znaczy, że kot ma sraczkę, zupełnie tak jak ty i trzeba mu dać jakiś środek albo pójść do veta.

Gość gość
gość dziś 00:15 Może zjeść twojego bachora i kota, a uratować świnkę? x Widzę, że ładnie się do ciebie mama zwracała w dzieciństwie per bachor, ty świnio pewnie też mówiła, stąd zamiłowanie haha no i zaburzenia psychiczne.

Gość gość
Podałam ci dowod, dlaczego swinia jest lepsza od twojego śmierdzącego bachora i kota. Obejrzyj, pozniej sie wypowiadaj.

Gość gość
Nie wchodzę w żadne linki, także nie trać czasu na wstawianie. A w reinkarnację nie wierzę, podobnie jak w niebo i piekło, uważam, że robaki nas zjedzą, albo ognień strawi i na tym się zakończy kariera każdego z nas :)

Gość gość
Ja kocham koty i psy :) Również chciała bym mieć partnera interesującego się i szanującego zwierzaki :) Największą liczbę panów przyciągnęłam do siebie podczas spacerów z psem, najczęściej przypadkowo wpadając na nich podczas rzucania Ambrze patyków, lubię się z taką osobą wymienić wiedzą o zwierzakach, porozmawiać, pożartować, psy się razem bawią, bardzo to miłe, ale niestety każdy z nich był zajęty, więc nic innego poza rozmową nie wchodziło w grę, żadnych randek ani nic, natomiast bardzo bym się ucieszyła, gdybym poznałam swojego przyszłego męża podczas spaceru z psem, chociaż kociarzy też bardzo lubią, ogólnie wielbicieli zwierząt :)

Gość gość
To nie wchodź. Ty zyjesz w nieświadomości, nie ja.

Gość gość
Dalej nie odpowiedziałeś jaki miałby być cel żywota świni na tym padole, gdyby nie mięso? Ludzie braliby taką do domu, sadzali na kanapie? Czy chodzili na smyczy ze świnką po parku, a wieczorem wypuszczali na ogród, aby strzegła domu przed włamywaczami?

Gość gość
Widziałeś kiedyś w życiu swoim żywą świnkę? Czy wiedza na podstawie filmików z "jutuba"?

Gość gość
suuuukoo a co ci przeszkadza ze ktoś kocha swojego kota? tak cie to boli? s********j z tego watku jak ci nie pasuje to co kręci innych,dla mnie możesz kochac co chcesz nawet drzewo,bo co mi za roznica a ty się ciagle tu plujesz

Gość lawlieeet
00:27- ja osobiście zdaję sobie sprawę z inteligencji świnek i mam do nich szacunek, sama przez pewien czas byłam wegetarianką, natomiast bardzo przytyłam na tej diecie, ciągle czułam się nie najedzona, ogólnie nie każdy może sobie od tak zrezygnować z mięsa, ja na przykład jem sam drób, a to już pomaga wielu zwierzakom, tak samo nie noszę futer ani skórzanych butów. Poza tym uważam, że powinnaś pisał o wegetarianizmie i ochronie zwierząt w nieco spokojniejszy sposób...

Gość gość
Ja uwielbiam koty, ale jeśli facet będzie miał uczulenie to nauczę się żyć bez kocura.

Gość gość
masz jakiś uraz czy o co chodzi? chłopak cie rzucił nie ****ałaś się dawno?? bo najbardziej czepliwe sa takie niedor****ne właśnie

Gość lawlieeet
Dziewczyny, nie wyzywajcie się, bo to żałośnie wygląda, uspokójcie się, wątek jest o kotkach, a nie o nie wiadomo czym, tu się wypowiadają wielbiciele futrzaków :)

Gość gość
00:28 Taki sam sens, co twojego kota. Też tylko sra i żre. z tą różnicą, że ma 10000 razy większą świadomość i inteligencję.

Gość gość
Haha no tak, niby gra inteligentnego faceta, a wszystko sprowadza do seksu... naprawdę seks nie jest w życiu najważniejszy, ja wiem, że może tobie sper/ma mózg zalewa, ale uwierz, że ludzie mają w życiu ważniejsze sprawy, a nie tylko seks. Poza tym nie czepiam się nikogo, tylko wyrażam swoje zdanie, mniej lub bardziej kulturalnie, w zależności od poziomu wypowiedzi rozmówcy :P

Gość gość
00:31 nie zauważyłam ,żebym pisała tu cos w weganizmie??? Piszę o przekładaniu zycia zwierząt na lepsze i gorsze, oczywiście ze względu na wygląd. A jedzenie tylko drobiu to nie jest żadne przebudzenie tylko hipokryzja i niewiedza, kury sa najgorzej traktowane, najwięcej przechodzą i najwięcej cierpią. i nie, nie sa glupie.