Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie związałbym się z kobieta która nie lubi kotów

Polecane posty

Gość gość
Kury sa taśmowo pozbawiane świadomości, wiec zanim się pochwalisz taką ciekawostką, ze tylko je jesz, pomyśl przez sekunde jeśli umiesz, to nie zaboli. Nie chce pisać o weganizmie bo nie o tym temat, tylko o kotach, o ktorych mam swoje zdanie. Ale jak ktos chwali sie bo je kury, to mnie mdli. Co za oświecenie.

Gość gość
ale głupie kurfy jesteście, zje*bane. Nawet ze sobą sie nie potraficie zgodzić głu*pie pi*zdy internetowe haha.

Gość gość
gość dziś 00:28 Taki sam sens, co twojego kota. Też tylko sra i żre. z tą różnicą, że ma 10000 razy większą świadomość i inteligencję. x Każde zwierzę sra i żre. Człowiek też. Ja już napisałam, jaką rolę może spełniać kot, poza tym koty na wsiach jeszcze łapią i odstraszają myszy, a to też ważna funkcja. Pies też wiadomo, kury niech będą na te jaja, krowy na mleko, nie wiem, owce na wełnę, konie do jazdy konnej, a do czego może być świnka? Do czego może jej się przydać ta inteligencja?

Gość gość
ale głupie kurfy jesteście, zje*bane. Nawet ze sobą sie nie potraficie zgodzić głu*pie pi*zdy internetowe haha.

Gość lawlieeet
00:38- wiem,że nie są głupie, a skoro piszesz o polepszeniu życia niektórych zwierząt, to raczej jesteś wegetarianką, to logiczne. Obrażasz każdego jak wlezie, a nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego,że nie jesteś jakaś wyjątkowo oświecona, ludzie wiedzą skąd jest mięso i jak traktowane są zwierzęta,np. owce podczas strzyżenia. Hipokryzja? Jak już wspomniała, są na świecie ludzie, którzy nie mogą żyć na roślinach, nie zawsze to jest z ich wyboru, nie jesteś moim dietetykiem ani nawet znajomą, więc nie oceniaj mnie, na pewno więcej robię dla świata niż osoba która każe jakiejś pani zjeść swoje dziecko i kota. Jedni lubią koty, drudzy świnie, a jeszcze inni hodują strusie. Co w tym takiego nadzwyczajnego? Zresztą los niektórych ludzi jest równie okrutny jak los świnek czy kurek.

Gość gość
po co to piszesz? i tak nie zrozumieja. nie jest zadna tajemnica ze ludzie dziela zwierzeta, a wskaznikiem nie jest poziom inteligencji, a poziom slodkosci.

Gość gość
00:44 Akurat tu pisze kilka osob i ja pisałam tylko kilka z tych rzeczy, gdybyś umiala myśleć. Na pewno nie pisalam tych wyzwisk. I nie, gowno robisz dla zwierząt, po prostu przez wiecej przez pieklo przejdzie kur niz krów(przez ciebie).

Gość gość
"poprawiam warunki zwierzat i swiata bardziej niz kto inny, bo najbardziej lubie drob". 9/10

Gość lawlieeet
00:49- a nie doczytałaś się, oświecona osobo, że mam ułożoną dietę przez dietetyka, eksperta, i być może to powinno dać ci do zrozumienia że ja mam problemy z trawieniem pokarmu roślinnego, zaburzenia odżywiania od dziecka i raczej wolę wybrać swoje zdrowie niż świnki.

Gość gość
00:58 Ale to nie zmienia faktu, ze gowno robicie dla zwierząt. Wiec po co tak piszecie?

Gość lawlieeet
Znam wielu wegetarian i oni jakoś nie rzucają się na obcych ludzi tylko dlatego że jedzą mięso i zamiast świnek wolą opiekować się psami albo kotami? Skąd wiesz ile robię dla zwierząt? Zdecydowanie więcej niż ty :)

Gość lawlieeet
Jak już wspomniałam - nie noszę skór zwierzęcych co już samo przynosi sporo dobra i nie jem większości mięs :) Pomagam w schroniskach i wiele innych :)

Gość gość
Jak mozna nie lubic kotów?!!

Gość lawlieeet
"g****o robicie dla zwierząt"- a ty co robisz? Odbierałaś kiedyś poród krowy albo chociaż psa? Dokarmiałaś porzucone i zaniedbane psy oraz wyprowadzałaś je na spacer? Nie mów mi że pomagasz im tylko będąc wegetarianką ;)

Gość lawlieeet
1:03 - nie mam pojęcia, ja je kocham, zawsze sobie jakieś przygarniałam i dokarmiałam, jak ktoś ma w domu kota to nie można mnie od niego odciągnąć, chciała bym żeby mój przyszły partner był wielbicielem zwierząt, aczkolwiek moimi ulubieńcami są psy :)

Gość gość
01:02 weganie tak, ale ty jedzac kury i kurczęta nic nie robisz, tylko gowno Dlaczego?bo to nie mozliwe, bys cos dobrego robila. Po prostu zwiększasz ich sprzedaż i męczarnie. Ja nie mowie nic na ludzi jedzących mieso, tak już jest, ludzie jedzą mieso. Mowie na tych, co szczycą sie tym, ze jedza "tylko" drob. Nie masz się czym szczycić.

Gość gość
gość dziś ale głupie kurfy jesteście, zje*bane. Nawet ze sobą sie nie potraficie zgodzić głu*pie pi*zdy internetowe haha. x Ty za to błyszczysz inteligencją, popisałeś się, nie ma co, jesteś na przepustce z więzienia? Bo słownictwo niczym spod celi.

Gość gość
nie mam kota bo go zjadłam, jeszcze mam futro między zębami

Gość lawlieet
1:11 - a czy ja się tym szczycę? I jak już wspomniałam - robię mnóstwo do zwierząt, nie zaprzeczaj temu, może nie akurat kurom, ale psom, kotom, owcom, świniom, osłom, koniom tak :)

Gość gość
Nie dokarmiam kotow, dla mnie to strata czasu i meczarnie dla innych zwierzat-taki kot tez kury zre jak ty. I nie wychodze z psami, wole muzyki posluchac, chociaz zdecydowanie wole ludzi z psami niz z kotami-psy przynajmniej sie odwdziecza, a kot nasra i odejdzie. po za tym zbieranie takiego zadkiego gowna z kufety to porazka, jakie fetysze maja tacy ludzie?

Gość gość
trzeba być s*******iną umysłową by porównywać człowieka jedzącego codziennie schabowego i mówić że jest to okey po czym stwierdzic ze nie jedzenie schabowego jest okropne i tylko wyniszczy nasz swiat bo dana osoba rezygnuje z wspierania popytu na niektore gatunki zwierzat.....zenada

Gość gość
Aha. czyli kura-tylko zarcie. Kot, pies, swinia, osiol,-prawie człowiek? smieszna jestes

Gość gość
Na zdrowie. Ja jednak wolę przytulić się do kota, a zjeść świnkę niż odwrotnie. Uciekam spać, bo koteł dawno chrapie obok mnie.

Gość gość
a ty jesteś wegetarianka pani nerwowa duszo i nie jesz kur ani zadnych innych zwierząt? Albo chociaz pomagasz jakimkolwiek zwierzetom?

Gość gość
przynajmniej nie jest hipokrytką jak ty.

Gość lawlieeet
Pewnie nie. Ale za to oburza się jak ludzi pomagają chociażby w pewnym stopniu jednym zwierzętom, a drugie ich mniej interesują, co nie znaczy,że droga anonimowa złośnica może w każdej chwili założyć fundację wspierającą kury i tym samym przyczynić się do ich lepszego traktowania, tak samo jak ja walczę o życie, psów, kotów i innych zwierząt, proszę bardzo, bo jak na razie tom"g****o robi" poza wyzywaniem ludzi z neta.

Gość gość
czego ludzie nie wymysla, zeby miec czyste ręce i czysta d**e..

Gość lawlieeet
1:21- skoro kocha pani kury to niech pani założy jakąś fundację i zacznie je jakoś wspierać :) Ja o swoje ukochane zwierzaki walczę i już sporo dla nich oddałam :) I proszę o zapoznanie się ze słowem "hipokryta", każdy weganin chwali moją rezygnację ze świnek, a teraz dobranoc :)

Gość gość
Ale jakoś ludzie mają w domach koty, a nie kury czy świnie, które są po to, aby dawać jaja czy mięso. Gdyby przestały spełniać tę funkcję, gatunek by wyginął. Hodowle przestałyby istnieć, na wsiach rolnicy również nie trzymaliby zwierząt, z których nie ma pożytku, a do miasta nikt nie weźmie kury czy świni. Takie okazy byłyby jedynie w zoo, dla upamiętnienia, że był taki gatunek :)

Gość gość
1:21 t0 ty jesteś hipokrytką ktora równoczesnie wyzywa ludzi za to że jedzą świnie a jednoczesnie wyzywa tych ktore ich nie jedza co za troll lel