Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie związałbym się z kobieta która nie lubi kotów

Polecane posty

Gość gość
Lepsze wyginięcie gatunku, niż takie tortury, cale zycie w ciasnej przestrzeni, miliony takich samych świadomych istot, ktore nawet nie wiedza, co sie dzieje. Eh.

Gość gość
01:23 Jesteś zakłamaną hipokrytką.dla mnie gowno robisz dla zwierzat, po prostu wiecej z twoich rak zginie kur i tyle. 🖐️

Gość gość
1:26 -czy poza siedzeniem z leniwym dupskiem w internecie i zwracania innym ludziom uwagi zaczęła pani robic juz cos w tym kieurnku by temu wszystkiemu zapobiec? Hmn? Hipokrytka jak nic....

Gość gość
To świadome, czy nie wiedzą co się dzieje, zdecyduj się.

Gość gość
rozumiem że pani już zdążyła się czym zająć by temu zapobiec zamiast siedzieć z leniwym dupskiem przed laptopem i wyzywania ludzi którzy robią o wiele więcej niż ty hipokrytko?

Gość gość
01:23 dla mnie jesteś zakłamaną hipokrytką i gowno robisz dla zwierząt, po prostu więcej z twoich rąk zginie kur i tyle. Podniecasz sie ich jedzeniem, a one sa traktowane gorzej niz swinie i krowy. Juz czlowiek jedzący codziennie 5kg miesa wszelkiego gatunku jest lepszy od ciebie, przynajmniej sie tym nie szczyci.

Gość gość
Sama wp*****la mięso i nawet psa by nie wyprowadziła, gubi się we własnych słowach, zwierzęta raz są świadome,a raz nie, a żey pomóc tym biednym kurkom to ostatnia, ja jestem wegetarianinem i obrońcą zwierząt, nie ta bezmózga ameba.

Gość gość
jak ktos to pisze, to chyba oczywiste ze nie je miesa, ty skończona amebo umyslowa.

Gość gość
1: 31- jesteś tak spierdolona że aż się dziwę że rodzice jeszcze ci nie odłączyli internetu. Ile masz lat? 13? Lepiej jeść wszystkie zwierzęta i wspierać mordowanie każdych niż jeść tylko jeden gatunek? Sama siebie słyszysz? Ty myślisz,kobieto czy to troll jest i faktycznie ktoś tylko żartuje? :P

Gość gość
01:34 lepiej. Bo taki czlowiek ich nie dzieli, i nie nienawidzi jednego gatunku bez zadnego powodu. ty s*********o umyslowa.

Gość gość
Zawsze musi pojawić się jakieś głupie babsko i zniszczyć cały temat. Nikt nie chce dodać nic o kotach? :)

Gość gość
1:36 - a kto tu wspomniał o nienawiści do kur? Ty nie nawidzisz wszystkich zwierząt i też ludzi, gówno robisz dla świata, jesteś bez wartościową, leniwą krową, która sama nigdy w życiu nikomu nie pomogła ani nic nie osiągnęła, użyj mózgu, pantofelku :*****

Gość gość
jak tak kochasz kurki to dlaczego nie chcesz im pomóc? ty hipokrytko i morderczynio! dlaczego mordujesz kurki?????????dlaczego im nie pomagasz! ty hipokrytko, jesteś ścierwem, bo masz w dupie życie kurek :P :P

Gość gość
01:39 Takimi rzeczami sie nie chwali i tyle. jesteś ścierwem, zerem , gownem. Oskarżasz kogoś o wyzwiska, a sama wyzywasz jak leci. Mowisz, ze kochasz zwierzata, a jesz drob ile wlezie. jesteś scierwem, hipokryta jakiego swiat nie zna. 🖐️

Gość gość
dlaczego nie ratujesz kurek ani świnek??????????jesteś ścierwem bezmózgą amebą i morderczynią!!!!!!!!1 jak tak możesz :P

Gość gość
01:39 i ona oskarzala kogos o wyzwiska. ten babsztyl śmierdzi hipokryzją gorzej niz gowno.

Gość gość
yyyyyyyyyyya kto sie chwwali jedzeniem drobiu? wyślij mi link z napisem" chwale sie jedzeniem drobiu", tępa krowo, bo chyba nikt tak nie napisał :) :) ty się chwalisz za to zabijaniem świnek jedzeniem osiołków i tym podobnym, w ogole nie pomagasz zwierzatka haahahah wp*****lasz je jak wlezie :P :P ty hipokrytko

Gość gość
1:43- dokładnie! Nikt jej tu nie lubi, wszyscy maja z niej bekę, a ona sie tylko nadal ośmiesza, najpierw zywa ludzi, że kochają koty i jedzą świnie, potem poajwia się ktoś, kto ich nie je,a ta tąpa strzała natal zionie nienawiścia, tępe to, pewnie pochodzi ze wsi zabitej dechami.

Gość gość
I o to jakiś troll zaśmiecił nam temat :) :) :)

Gość gość
1:48- dlaczego jeszcze nie śpisz dzieciątko? Co? Nie ma kto cię otulić do snu? Idź spać do kurnika albo zjedz kolejnego schabowego ty bezduszna okropna hipokrytko nienawidząca zwierząt :P

Gość gość
wracajac do tematu-koty smierdza. ciesze sie, ze nie mam takiego obciaznika w domu tylko czysto. jestem strasznym pedantem i perfekcjonista, i nie znioslabym porozwalanych przedmiotow przez kota w domu, nie piszac o kuwecie(nie wierze, ze kota mozna nauczyc do kibla). to dla mnie hardcore, ale kazdy wybiera jak zyje.

Gość gość
dodam, ze moj chlopak to akceptuje, wiec nie potrzebuje zadnego frustrata z kafeterii do akceptacji.

Gość gość
Kazdy zwierzak domowy śmierdzi jak się o niego nie dba. Mam świnkę morska i kota, oba zwierzaki są czyste ale to dlatego ,ze ja codziennie dbam o ich czystość. Ostatnio byłam u weterynarza z moim kotem i obok siedziała pani z wiekowym psem , smród jaki zalatywał od tego psa był okrutny wiec nie mówcie ,ze tylko koty śmierdzą. Psy na starość śmierdzą okropnie i choć tak strasznie śmierdzą to i tak tez kocham psy.

Gość gość
a kto kaze trzymać zwierze ,komus kto nie chce,to cudowne ze sami rozpoznajecie w sobie niechęć do pięknych stworzen i unikacie ich,dla was sa inne rzeczy,i nikt o to nie ma pretensji,wiec nie wiem o co awantury

Gość gość
dla mnie koty sa oblesne. i nikt nie musi tego popierac, akceptowac-odpowiadam tylko na pytanie autora. moze i jak sie myje i dba to sa czyste na chwile-ale mi zal na to czasu. wole posprzatac po sobie i czuc plynem do mycia a nie kotem. i nie wyobrazam sobie smrodu kupy w domu(sorry ale to sie roznosi). nic na to nie poradze. po za tym duzo bylo pisane o swiniach i kurach, one jakos tez sa stworzeniami i czuja-a 97%ludzi na ziemi ma je gdzies. po co wiec trzymac jedne, no ale kazdy jest kowalem, jak ktos lubi sprzatac kupe niech sprzata.

Gość gość
dokładnie,kazdy niech zajmuje się tym co sam wybiera wg swoich upodoban

Gość gość
każdy lubi co lubi. ja lubie miec oszczedzone miesiecznie 50zl, ludzie z kotami lubia miec kupy na widoku i je sprzatac. ja to szanuje. i to nie jest tak ze jestem egoistka-jak widze bezdomnego to chce mi sie plakac, jak czuje ze to nie oszust daje pieniadze i chleb jak mam(to wazniejsze, no ale kase tez chce dac). wiec ja nie krytykuje i nie chce tez zeby ktos krytykowal mnie.

Gość gość
po za tym to wszystko prawda. kot je duze ilosci miesa w swoim zyciu, i nie potrafilabym tak dzielic. jedno i drugie czuje. albo nie wspieramy zadnych rzezni albo traktujemy kazde zwierze tak samo. a to nie jeden kurczak tylko setki w calym zyciu kota. pewnie bym takiego kota zaglodzila jakbym miala, nie z braku uczuc, tylko po po prostu musialby sobie sam upolowac. no i tak jak juz pisalam wczesniej-zdecydowanie najgorsza jest ta kupa w domu. ale nie unikam ludzi z kotami, chyba kazdego nalezy zrozumiec.

Gość gość
Jak ma się kota w bloku to rzeczywiście kuweta musi być w domu ale jak ma się dom jednorodzinny to kot załatwia swoje potrzeby na zewnątrz i czasami sam sobie coś upoluje. Ja mojego kota karmie rybami a dokładnie karma z tuńczyka i kupa wcale nie jest rzadka ale twarda.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale jak ma się kury , świnki , krowy to im tez trzeba wynieść odchody bo same tego nie zrobią.