Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie związałbym się z kobieta która nie lubi kotów

Polecane posty

Gość gość
i tak-wiem, ze to ludzie zabijaja dla kotow. tylko ze kot tez jest ogromnym morderca, chyba naczelnym zaraz po ludziach. zabija, nawet jak nie jest glodny i nie musi. osobiscie nie rozumiem sensu trzymania i sprzatania gowna ale nie bede nikogo obrazac jak wiekszosc tutaj bo takich epitetow nie uzywam. osobiscie nigdy nie posprzatalabym kuwety, jestem bardzo wrazliwa na takie rzeczy i takie widoki. a na dodatek, podobno kot sra na rzadko, nie wiem ile w tym prawdy ale jak tak to nie wyobrazam sobie tego zupelnie. ale to tylko moja subiektywna opinia.

Gość gość
gość dziś Masz prawo nie chcieć zwierzaka w domu, nie każdy lubi ale np psy tez maja mięsną karmę, na warzywkach piesek nie wyżyje. Swoja droga kupy psie w Polsce walają się na trawnikach, ulicach , kociej kupy na chodniku nie uwodzisz.

Gość gość
odchody psa raczej smierdza na dworze. a gowno kota w domu, w pokoju-to cos okropnego. nie potrafilabym z czyms takim zyc. ale to tylko moja opinia.

Gość gość
po za tym, mimo wspolczucia wobec ludzi z marginesu i zwierzat(tych pokrzywdzonych przez czlowieka, na te co maja dobrze rzadko mi to dziala)- jestem raczej egoistka, na dodatek leniwa. i nie kupie psa. wiec nie wiem po co piszesz mi o psach. wlasciciel psa to zostawi i ma z glowy. jak nikt nie zauwazy nic mu za to nie zrobia.

Gość gość
i nie lubie gowien psich na ulicach tez, ale uwazam ze to cwane rozwiazanie tak je zostawiac. ktos wejdzie, nie ty. i nigdy nie babralabym sie w kuwecie, nawet palcem bym nie tknela, ale nic zlego nie pisze mimo to.

Gość gość
niech inni karmia, sprzataja i traca pieniadze. kot kojarzy mi sie z malym dzieckiem, za ktorymi nie przepadam, tylko ze on nie halasuje i gowno trzeba posprzatac. ja kocham swoje lenistwo i nie zrezygnuje z tego. zal by mi bylo nawet chwili. po co mialabym lubic koty i je miec? zabijanie innych zwierzat- ryb, krow, kurczat... strata pieniedzy... strata czasu... smrod.. (nie chcialam nikogo urazic-jakby co).

Gość gość
Kuweta mojego kota jest w kuchni bo toaleta jest za mala.

Gość gość
nie moglabym miec kuwety w pokoju ani w kiblu. ale w kuchni-to juz dla mnie najmocniejsza opcja. mdli mnie na sama mysl. jesz przy gownie? ale ok, nic juz nie pisze, po tym co wyczytalam raczej nie chce tu dyskutowac zbyt wiele.

Gość gość
gość dziś Jeżeli jesteś wegeterianka i do tego nie jadasz ryb i nie kupujesz botów , torebek, kurtek, płaszczy ze skór to rozumiem Twoje pretensje ale jak nie jesteś wegetarianka i lubisz buty lub torebki ze skory to jesteś hipokrytka. Dla Twoich potrzeb tez ktoś zabija zwierzęta. A to ,ze nie lubisz tracić czasu na opiekę nad jakimś zwierzakiem to Twoja osobista sprawa tylko nie wiem po co udzielasz się w tym temacie.

Gość gość
dlaczego porownujesz mnie do zwierzaka. jestem czlowiekiem i kupuje sobie co chce za swoje zarobione pieniadze. nie mialabym zadnego oporu przed zjedzeniem kota a nawet moze psa. mieso to mieso. jak nazbieram na podroz, to na pewno sprobuje kociny-jak ktos moze zajadac sie wieprzowina i drobiem to czemu ja nie moge raz sprobowac. i nie bede miec jakichkolwiek oporow. to juz wieksze mam opory jak moj chlopak chce mi cos kupic miesnego w reatsauracji. za to nie ograniam kupowania miesa dla kota, ktore sam se moze upolowac i przekladania jego zycia ponad inne zwierzeta.

Gość gość
Człowiek to tez zwierze, jak Ci zal zwierzątek to jedz ich.

Gość gość
nie jedz ich* miało byc

Gość gość
Ja uwielbiam :) bardziej niż psy bo pies jest nachalny, śmierdzi, zjada kupy i gwalci co popadnie :O kot z kolei z obrzysliwych rzeczy jedyne co to zjada robaki ale za to nie zje gowna, nie śmierdzi, nie lata jak debil i nie rucha. Do tego są rasy które kochają człowieka jak psy a nie mają psich wad np syjamy starego i nowego typu albo rosyjskie. Wspaniałe zwierzaki. Ja mam syjama starego typu i jesr przecudowny.

Gość gość
ok, zjem, ale najbardziej jestem ciekawa smaku kociny i nie moge sie doczekac. podobno mieso jest pyszne ale nie wiem ile w tym prawdy. mysle tez, ze o wiele zdrowsze od tego co sprzedaja w sklepach. na razie raczej ciesze sie lenistwem.

Gość gość
ciesze sie ze mam wolny umysl. myslenie typu- jedne mozna zjesc a drugie traktowac lepiej niz poganskie bozki, troche mnie przeraza. sama sobie nie odmowie ale kotu nigdy bym jesc nie dala.

Gość gość
Poza tym o czym wy piszecie jakie gowno śmierdzi w domu?! Przecież jak kot nasra do kuwety to się odrazu szpatułką to gowno wybiera i do kibla wrzuca. Mój kot będzie siedział i darl się nad kuweta jak bedxie tam gowno bo nie zalatwi się jak będzie tam niesprzatnieta kupa. Babka mojego męża narzekala ze jej śmierdzi kuweta w domu ale nic dziwnego skoro tam tona gowna była a gowno powinno się wybierać za każdym razem

Gość gość
to sprzataj za kazdym razem. ja nigdy bym czegos takeigo nie zrobila, nawet z narzedziem. ale szanuje.

Gość gość
ktory pies je gowno? patrze na psy znajomych i nie widze. chyba cos ci sie poprzekrecalo w umysle od smrodu gowna w domu. koty tez ****aja, jeszcze wiecej, sa na kazdym kroku, widze je wszedzie. zwierzeta nie panuja nad instynktem.

Gość gość
Nie lubię kotów. Po prostu. Jak bym miała zwierzaka, wymagalabym od niego wiernosci i wdziecznosci. A kot przyjdzie po żarcie, poglaskanie i odejdzie.

Gość gość
Najzabawniejsze jest to ,ze o kotach czy pasach negatywnie wypowiadają się ludzie co tych zwierzaków nie mieli. Psy nie jedzą gówien i koty tez, kot tez jest wierny swojemu właścicielowi i przybiega na zawołanie jak pies. Kazdy zwierzak śmierdzi jak się o niego nie dba. A do pani co tu tak bardzo nie lubi zwierząt i każe im coś upolować to ja mowie ,ze tez mam pieniądze i wydaje na to na co mam ochotę a mam ochotę mieć kota i pasa w domu wiec będę kupować im karmę.

Gość gość
to trac pieniadze, co mnie to? i tak nic z tego nie bedziesz miala. :)

Gość gość
gość dziś to trac pieniadze, co mnie to? i tak nic z tego nie bedziesz miala. usmiech.gif x Taka sama przyjemność ja Ty z wydawania pieniędzy na byle co ;)

Gość gość
najbardziej czepiają się życia innych niedowartościowane brzydkie psity,bez chłopaka,wtedy nawet wielbiciele kotów działają im na nerwy chociaż siedzą sobie w domu z kotkiem i nikomu nie wadzą

Gość gość
Ja też nie chcę mieć kota, i może nie lubię to na drugim miejscu ,raczej się ich boję. Raz widziałam ranę po podrapaniu przez kota i on zrobił to właścicielowi. Zresztą szkoda byłoby mi czasu na takie bzdury i pasożyty niech szukają innych idiotek do sprzątania po kotach i zabijania dla niego innych zwierząt i wydawania pieniędzy. Wole sobie coś kupić dla siebie.

Gość gość
idz stąd idiotko,idz kup jakąś szmatkę ,przybędzie ci mądrości jak ją na siebie naciągniesz

Gość gość
Po za tym odmóżdżają, czego niestety twój komentarz jest dowodem.

Gość gość
nie mam kota idiotko,idz kupować szmate

Gość gość
ok. A ile kosztujesz? Szmata z takiej kategorii, co wyzywa ludzi nawet ich nie znając raczej chyba mało.. ale wolę się upewnić. 🖐️

Gość gość
koty sa zwyklymi pasozytami, ktore w naturze po prostu nie daja rady i wytwarzajac jakas substancje(nie pamietam nazwy)-szukaja tepych ludzi, zeby zabijali za nich.