Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety bierzecie ślub kościelny jak nie jesteście dziewicami do ślubu

Polecane posty

Gość gość

właśnie typowe pseudo katoliczki nie przestrzegają podstawowych zasad

Gość gość
Po co chcesz brać ślub skoro chcesz bezcześcić czystość kobiety!

Gość gość
wpis psychicznej kobiety :D

Gość gość
nie twoja sprawa.

Gość gość
gość dziś To ty jesteś psychiczny skoro nie rozumiesz podstawowych rzeczy ale kurw się dalej!

Gość gość
gość dziś A dzieci to jak mam spłodzić? chce mieć własne a nie kogoś

Gość gość
gość dziś Aaa no tak, bo ty chcesz dziecki swoje i koniec? Egoista bez grama empatii, tacy dzieci mieć nie powinni!

Gość gość
Mam cie 23 latko "Każdemu facetowi zadaję pytanie ile miał pał w jelicie i ryju, bo to ważne, by moje dildo było jego pierwszym partnerem, a mnie impotent nie tknął nawet!" Co za świr z ciebie i ty się uważasz za normalną osobę pisząc takie obleśne teksty do szanującego faceta? Widać, że ci zależało na seksie przed ślubiem hahaha

Gość gość
psychiatra na ciebie czeka 23 latko :D

Gość gość
gość dziś Widać, że uznajesz podwójne standardy! Wy możecie pytać, a kobieta już nie? Skąd kobieta ma wiedzieć, czy potencjalny facet jest na 100% hetero? A po drugie, to normalny facet będzie się godził na substytut, by nie traktować kobiety jak żywej pochwy! Sam chcesz seksu, a czepiasz się mnie? Ja przynajmniej będę uczciwa i mówię od razu, że żadnego wykorzystywania seksualnego nie będzie!

Gość gość
gość dziś Nie mam 23 lat żałosny penisomózgi zboczony ruchaczu udający prawiczka! Normalny facet nie ma prawa bezcześcić czystości kobiety! Tylko pizdy wam we łbach cholerni erotomani!

Gość gość
gość dziś wpisywałaś się jako 23 latko mało tego jesteś nieśmiała a ty nie nazywaj mnie tak brzydko ok? jak ty jesteś wychowana? jak ty dajesz przykład forumowiczom? co za psychiczna osoba ludzie!

Gość gość
gość dziś To widocznie mnie z kimś mylisz, bo zawsze z gościa piszę. I będę, bo prawdziwy facet nie wymaga seksu od kobiety! A jak wymaga, to zwykły *****cz nadający się do burdelu!

Gość gość
gość dziś Nie mylę bo raz napisałaś pod wpisem nieśmiała23 tak samo jak teraz piszesz :D to nie przypadek

Gość gość
gość dziś Zabawne, że 23 to tylko wiek, równie dobrze, to może być dzień urodzin, albo pierwsza lepsza liczba, ale spoko, geniuszu dedukcji :D

Gość gość
01:02 Trochę koloryzuję w tej krucjaci, ale prawda jest taka, że brzydzi mnie to, że nieważne, czy jest się dziewicą do slubu, czy nie, dla każdego faceta najważniejsze jest to, że ma się między nogami pochwę! Bo nie wmówisz mi, że chcesz dziewicy z kaprysu i do wspólnego czytania książek, a nie by w końcu pozbawić ją dziewictwa i uczynić tym samym zdehumanizowaną dmuchaną lalkę.

Gość gość
zresztą jesteś psychiczna i obwiniasz mężczyzn za swoją porażkę!

Gość gość
gość dziś Jaką porażkę? Co, jestem niby gorsza, bo wiem, że dla każdego faceta kobieta to pochwa? Mi dobrze, że nie dam się podejść.

Gość gość
szukam tak do czytania książek wspólnie byśmy sobie np. zagrali w karty, szachy :D

Gość gość
gość dziś Jasne :D

Gość gość
Demonizujecie jedną z najpiękniejszych rzeczy na świecie, małżeński seks i profanujecie go pojęciami takimi jak "r*****ie" Pojęcia nie macie.

Gość gość
gość dziś serio nie bede uprawial zwierzecy seks po ślubie jedynie na szachy, gra w kierki, puzzle sobie możemy pozwolić! i pocalunek od czasu do czasu, przytulasy

Gość gość
precz z zwierzęcym seksem po slubie!

Gość gość
No właśnie po co, ślub to kościelna głupota.

Gość gość
A U T O R Z E TY MUSISZ ISC DO PSYCHOLOGA BO TY NIE MOZESZ ZNIESC MYSLI , ZE KOBIETY UPRAWIAJA SEKS