Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam przyszłej żony ślub odbędzie się za 2lata

Polecane posty

Gość gość

chcesz się zakochać, mieć miłość z prawdziwego zdarzenia, mieć opiekuńczego, fajnego, romantycznego faceta? dobrze trafiłaś tylko teraz jesteś gotów poznać świetnego faceta nie przegap okazji!

Gość gość
Szukasz atrakcyjnej, młodej, zaradnej, potrafiącej zająć się domem przyszłej żony?? Oto jestem ;)

Gość gość
Zastanawia mnie tylko dlaczego taki "idealny" facet nie jest zajęty, tylko szuka żony tu na Kafe. Jakbyś taki był jak opisałeś, to nie umiałbyś opędzić się od kobiet. One same by do Ciebie lgnęły, a Ty nie musiałbyś szukać tej jedynej. Nie wierzę Ci, że taki jesteś.

Gość gość
gość dziś Bo nie jestem typem podrywacza, jestem trochę nieśmiały gość dziś Aż tak atrakcyjna nie musi być

Gość gość
gość dziś Bo nie każda mi pasuje i nie koniecznie chodzi o wygląd. Nie mam zbyt wygórowanych wymagań co do partnerki.

Gość gość
gość dziś Hmm w jakim wieku jesteś?

Gość gość
aż tak atrakcyjna to ja znów nie jestem. Nie straszę ;)

Gość gość
nie każda mi pasuje a później piszesz, ze nie masz wygórowanych wymagań. Coś tu się nie klei. To w końcu jesteś wybredny bo? Co cię tak odrzuca w potencjalnej partnerce? Czego byś nie zaakceptował?

Gość gość
Jestem wysokim szatynem, szczupłym, zadbanym interesuję ogólnie sportem, podróżami, motoryzacją, gotowaniem, fotografią. Mam 26 lat zapraszam do dyskusji nie ma żadnego haczyka! nie jestem typem który wykorzystuje naiwne kobiety wiem trudno uwierzyć ale musicie wierzyć na słowo!

Gość gość
25 za 2 lata było by 27 czyli idealny wiek do wyjścia za mąż i rodzenia dzieci.

Gość gość
no wiesz jak dziewczyny co chwile klną, pija to jak ma zaakceptować? miła, sympatyczna, urocza, troche romantyczna, uczuciowa, wykształcona, obojętnie czy brunetka, szatynka, ruda, blondynka, sylwetka taka żeby nie miała zbyt dużej otyłości no i oczywiście zadbana!

Gość gość
a ja jestem wysoką, szczupłą szatynko-blondynką, zadbaną. Właściwie zawsze ciężko było mi sprecyzować czym sie interesuje bo ogólnie to wszystkim. Lubie czytać o ile zajdę chwile, czasem biegam, obejrzałam już setki filmów, ciekawi mnie ludzka psychika, religia i ogólnie to jak się kręci ten świat ;) Jestem introwertyczką ale nie w 100%, lubię ludzi (niektórych ;) )

Gość gość
nie pale, rzadko pije alkohol, nie jestem typem imprezowicza, potrafię się poświecić dla drugiej połówki. Jestem bardzo uparty więc uważaj :D

Gość gość
urocza czyli jaka? Bo mam problem z tym określeniem, nie wiem jak je interpretować. Resztę twoich wymogów spełniam, czasem przeklnę, nie jestem świętą, czasem też pije, ale jak mogę to chce prowadzić na imprezę np. bo mam wymówkę by tego nie robić. Nie zawsze jestem sympatyczna i miła.

Gość gość
ja jeżdżę na imprezy bo nie mam co z sobą zrobić w weekend, szukam męża :D Wiem, już że tam go nie znajdę, ale... it's always worth to try ! :P Uwierz, jakbym miała z kim spędzić wieczór w domu to na bank odpuściła bym imprezę bez większego żalu.

Gość gość
gość dziś Ładnie! za co byś skreśliła faceta? jaki lubisz typ ubioru u faceta?

Gość gość
Urocza z twarzy taki miły i sympatyczny wyraz twarzy jak dla mnie . Ja tez pije jak tylko jest jakaś okazja ale potrafię odmówić żeby wrócić wcześniej do domu.

Gość gość
Jakbyś miała do wyboru spędzić czas z facetem w miłym romantycznym nastroju czy pójść na imprezę? No wiesz niektórzy wolą np. piwo z kolegami niż spędzić czas z dziewczyną.

Gość gość
25 latka skąd jesteś?

Gość gość
yyy chyba nie jestem urocza z twarzy :D

Gość M2811
może się podpisze, bo nie wiem czy się domyślasz, ale te wszystkie kobiece wpisy tu należą do jednej i tej samej osoby czyli do mnie :) Z lubelskiego.

Gość gość
gość dziś skąd wiesz? to nic nie szkodzi :)

Gość gość
Ja jestem z Rzeszowa

Gość M2811
To nie tak daleko tak czuje ;)

Gość gość
muszę kończyć odezwę się się dzisiaj też wieczorem jak będziesz chciała jeszcze pisać :) Dobranoc

Gość gość
M2811 dziś Nie daleko to fakt :)

Gość M2811
oj nie wiem, ja tu jestem przez przypadek. A wieczorem może mnie nie być. No, ale miło sie rozmawiało! :)

Gość M2811
ale chyba odrobinę za późno:( ślubu nie będzie, a suknia już wybrana, fryzjer zaklepany... :( :D :D