Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli samotna dziewczyna sypa czasami z wolnym facetem to cos zlego

Polecane posty

Gość gość

czy jesli samotna dziewczyna sypa czasami z wolnym facetem to cos zlego

Gość gość
Nie, ale pytanie dlaczego nie chcą być ze sobą skoro są wolni? NIe odpowiadają sobie całkiem?

Gość gość
Tak to wielki grzech, dziewictwo powinno trzymać się aż do ślubu.

Gość gość
gość dziś Pytanie dlaczego miałbyś sie tym interesować? to ich życie a nie twoje

Gość gość
Dlaczego od razu razem? Oni chca tylko seks.

Gość gość
O boze jestes dorosla wolna i robisz co chcesz. Dlaczego zadajesz durne pytania zacofanym idiotom z forum?

Gość gość
bo ja nie chce miec dzieci, a on chce on chce zakladac rodzine, ja nie dlatego nic z tego nie bedzie na dluzsza mete

Gość karolek24
hej ja uważam że jak obie strony się na to godzą to nic złego po prostu zaspokajacie swoje potrzeby seksualne. Pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś dziewictwa to juz nie ma od 10 lat;) wiec nie ma co trzymac

Gość gość
To Twoje zycie i sama czujesz czy to dobre czy zle ...pytanie innych nie ma sensu bo zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie bedzie pasowac :-) Lepiej z wolnym jak z zonatym. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestes dorosla kobieta, masz prawo miec potrzeby sexualne i tym samym zaspokajac je z facetem. To nic Zlego skoro on jest wolny. Nie wiem czemu masz wyrzuty sumienia z tego powodu.

Gość gość
Daj sobie czas. Jeśli facet Cię kocha to spróbuj założyć z nim związek. Nie musisz mieć od razu dzieci. Najlepiej sama przemysl czego chcesz od życia. Nikt za Ciębie nie podejmie decyzji.Sama musisz się zastanowić nad tym czego chcesz w swoim zyciu

Gość gość
ja go nie kocham przeciez:o to czemu mam miec z nim zwiazek? zreszta on preferuje na zonę kobietę, ktora ma zawodowe sukcesy i zupelnie inaczej niz ja wyglada juz mi mowil wczesniej o tym

Gość setseni
to upokarzajace juz seks z kims kto nam nie pasuje do zwiazku to ok bo to sa oddzielne sprawy ale uslyszec od faceta z ktorym sie sypia ze woli kobiety o innym wygladzie, gdzie w stych sparwach wyglad jest bardzo wazny to paranoja to tak jakby Cie traktowal jako dziure do ladowania na 2 nogach ja bym sie tak poczula przynajmniej

Gość gość
upokarzajace to jest malzestwo z typem co ma cie w dupie i zdradza i jeszcze na dodatek urodzenie mu dzieci to jest dopiero upokorzenie i wstyd

Gość gość
setseni dziś niech sobie traktuje jak chce grunt, ze mam seks z nim, ktory lubie gadac za bardzo nie musimy zjem cos zazwyczaj po, i jade do domu

Gość gość
To jak jesteś zadowolona to czemu marudzisz?:)