Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rywalizacja szwagierek o umiejętności ich dwulatkow. znacie ten typ?

Polecane posty

Gość gość

Jejuuu tak patrzę na nie z boku i mam wrażenie ze coś z nimi nie tak...jedna mi powiedziała ze ich stosunki się popsuly bo "jest rywalizacja które dziecko wcześniej stoi, siada, które ładniej mówi" i ze "ona się do mnie mało odzywa bo jej córka gorzej mówi niż mój syn" a dzieci są w tym samym wieku. Ja jestem trzecią szwagierka i dopiero spodziewam się dziecka ale ich zachowanie wydaje mi się tak idiotyczne..na pewno nie będę z nikim dziecka porównywać bo dzieci są RÓŻNE i w różnym tempie się rozwijają. Co to ma być? Żeby było ciekawiej to rywalizację podsyca teściowa która ciągle porównuje te dwulatki. Ciesze się ze mój syn nie będzie miał rowiesnika w tej rodzinie.

Gość gość
Takie baby są pojebane ale takich jest wiele. Ja to nazywam odpieluchowym zapaleniem mózgu i byciem na niższym poziomie ewolucji. Moja znajoma mi mówiła tak: "żałuję że x ma dziecko w tym samym czasie co ja bo przez to są porownania". Śmiech.

Gość gość
znam takie typy u mnie rodzinie szwagierki rywalizują nie o dzieci ale która jest lepszą synową, raz dałam się wkręcić napieprzyła na teściową , ja też coś tam powiedziałam a potem poszła do teściowej i tak mnie obsmarował że hej, nie lubię takich typów

Gość gość
Durne babska które nigdy nie powinny mieć dzieci... Szkoda mi tych maluszków przez całe życie bedą porównywane i stresowane nie tyko przez matki ale i walnięta babcie! Dziecko powinno rozwijać sie swoim tempem a my jako rodzice powinnismy sprawić by miało wesołe spokojne dzieciństwo bez porównywan, strofowania i zadań z kosmosu itp.

Gość gość
12:12 tu autorka. Ja mam taką szwagierke jedna z tych 2 co opisałam. Nie lubi teściowej i nadaje mi na nią ale z drugiej strony jak mnie teściowa na jej oczach skomplementuje to tamta ma taki usmiechobòl na twarzy i kwaśna mina.. zazdrości no ale jak to... przecież nie znosi teściowej? :) Ja się od nich obydwu dystansuje bo jedna warta drugiej. Nie zalexy mi na tym by btc ulubioną i powiem eiecej chetnie bede ta najgorsza bo bedzie spokoj. Tesciowa ma nature wtrącającej sie zlosnicy. trzecia szwagierka jest w miarę ok.

Gość gość
dziś podobnie jak ja trzymam dystans i do szwagierki i do teściowej,

Gość gość
12:50 i tak jest najlepiej :) ja na początku chciałam im nieba przychylic by było miło i rodzinnie, by się wszyscy kochali a okazało się ze w tej zaklamanej klice się nie da! Nie docenią a jeszcze ci d...pę obrobią za plecami. Trzymam dystans i odzyskalam psychiczną równowagę. Polecam. Niech się przepychaja ze sobą, rywalizują które dziecko głośniej pierdło bo tak groteskowo to już niestety zaczyna wyglądać jak nieprzymierzając rywalizacja o pierdy.

Gość gość
czytała Krystyna Czubówna