Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiaraaaa

Jestem idiotką

Polecane posty

Gość gośćiaraaaa

Hmm od czego by tu zacząć . Mam wspaniałą teściową. Myślałabym tak do dziśiaj, gdyby nie dobrzy ludzie którzy mi trochę powiedzieli. Nigdy, dosłownie nigdy nie powiedziała mi nic złego. Jest kochana, pomaga nam w różnych sprawach, miła , uśmiechnięta, kochana, troskliwa. A teraz przytocze Wam sceny które ja zauważałam - mój mąż miał dostać mieszkanie w którym oni wszyscy mieszkali. Od kiedy związał się ze mną stwierdziła, że jednak zostaje jego siostra. Mój jeszcze wtedy narzeczony wyprowadził się do mnie. - Mój mąż ma jeszcze dwóch braci i siostrę. Siostra i jeden brat mieszkają jeszcze z teściami. Moja teściowa na punkcie swojej córki i jej syna dostała na głowę. Pamelka jest najlepsza, najukochańsza, najmądrzejsza, najpiękniejsza. Złego słowa o niej powiedzieć nie można. - mąż Pamelki co chwilę słychy uwagi jak to ma wychowywać syna, jak on się odzywa do Pamelki (dziwie się, że to wytrzumuje) - każdy z rodzeństwa widzi co odwala teściowa i jak faworyzuje córkę (zresztą córunia to wykorzystuje) i nikt nie ma ochoty tam jeździć. - ostatnio mikała pretensje , że wca;le ich nie odwiedzamy. Powiedziałam, ze bedziemy odwiedzać ich tak często jak oni nas (czyli 3razy do roku chociaz mieszkamy od sb 5km) Zasłaniała się pracą a na końcu stwierdziła , ze wszystko wie i , ze to jej wina (nosz ku*wa zawsze stosuje tą metodę i ryczy a ja zmiękłam i ją przeprosiłam!) - szczerze nienawidze jej i Pamelki , która nic nioe robi i to dup*sko niedługo się w fotel nie zmieści SYTUACJE KTÓRZY POWIEDZIELI NAM INNI: - kochana teściowa twierdzi, ze od kiedy jest ze mną ma pusty portfel. Wcześniej było go stać na kupienie bratu automatu, podarowania auta, i wydawania kupe kasy na chrześniaczkę. Szybko zamieszkaliśmy razem i takie drogie p[rezenty się skończyły. - ma problem z tym, że piję piwo z butelki i jak to wygląda?>! przecież to wstyd. A jak tam zajeżdżam sama wciska mi browara - jestem niedobra, nastawiam jej syna przeciwko im bo przecież wcześniej się na wszystko zgadzał a teraz ma swoje zdanie. Przypomnę, że w moim towarzystwie by mi w tyłel wlazła. - Ostatnio grając w koszła złamałam palec.Liedy powiedziała jej o tym mojego męża bratowa skomentowała ( to niech lur*a jeszcze więcej w tego kosza gra) na drugi dzień jak mnie zobaczyła pytała się co się stało mi w palec i , że taka biedna jestem. Mogłabym wymieniać i wymieniać . A idiotką jestem bo za każdym razem kiedy powiem co myślę , zaczyna ryczeć, że to jej wina a mi się robi głupio i przepraszam. Ot takie małe wyznanie o tym, jaka jestem naiwna i głupia.

Gość gość
w kazdej rodzinie jest tak samo chyba, jesli to wszystko to jeszcze nie jest najgorzej

Gość gość
to ty zakladalas temat moj maz i jego kolezanka?

Gość gość
toxik ludzie

Gość gość
bo babole to fałszywce,pewnie też taka będziesz,na palcach mogę policzyć kobiety które nie są fałszywe