Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wózek 3 w 1 ma ładną spacerówkę?

Polecane posty

Gość gość
Proponuję obejrzeć sobie spacerówkę Anexa, ja jestem naprawdę z niej zadowolona. Jest duża i fajnie zabudowana a do tego ładna.

Gość gość
Boże daj już człowieku spokój z tym anexem!!! Paskudny wózek wygląda jak podrasowana wersja z komuny. Paskudztwo! Rzygać się już chce jak wszędzie o nim czytam i nawet gdyby był super właśnie przez to nigdy bym go nie kupiła. Bo już irytuje mnie sama nazwa :/ 3w1 moj wybór x lander x cite. Leciutki fajny desing polecam!

Gość gość
Mi właśnie Anex się sprawdza i podoba, ma fajne zawieszenie i dla mnie jest ok. Polecam bo użytkuję i dla mnie ma naprawdę fajną i ładną spacerówkę.

Gość gość
K

Gość gość
Anex Sport ma bardzo fajną , wygodną , dużą spacerówkę. Możliwość wpinania jej w oba kierunki. Rozklada sie do spania. Posiada wkładkę dla mniejszego dziecka. Regulowany podnóżek z okrywą na nóżki. W budce wszyta moskitiera co w lato jest bardzo przydatne. Materiał łatwy do czyszczenia. Ogólnie bardzo fajny wózek.

Gość gość
Mam Anex Sporta i faktycznie spacerówka jest duża i bardzo wygodna. Można ją zapiąć w oba kierunki i jest rozkładana do spania (3 poziomy oparcia). Ma redukującą wkładkę dla małego dziecka, pasy 5 punktowe, pałąk bezpieczeństwa który można wypiąć jedną ręką, okrywę na nóżki oraz w komplecie całego wózka jest folia przecideszczowa która pasuję do gondoli i do spacerówki.

Gość gość
Popieram wypowiedz wyżej :) sama używam Anex Sporta . Od 3 miesięcy używam spacerówki. Jest duża i wygodna. Synek kiedy jeszcze było zimno ubrany w kombinezon i śpiwór spokojnie się tam mieścił . Dobrze zabudowana długa budka chroni przed wiatrem a latem przed słońcem . I co ważne że ta spacerówka wygląda naprawde fajnie a nie jak jakiś typowy dodatek do wózka gondolowego :) myślę że spacerówką z tego kompletu będę jeździć do samego końca :)

Gość gość
ładną spacerówkę i bardzo funkcjonalną mają polskie wózki Anex Sport albo Cross. Jest duża , rozkładana do spania, montowana w oba kierunki jazdy, pałąk/barierka wypinana jedną ręką , pasy 5 punktowe, pas krokowy, okrywa na nogi , regulacja podnóżka . Folia która jest dodawana do kompletu idealnie pasuję na gondolę jak i spacerówkę. Super wózki.

Gość gość
Ja uwazam, ze nasz ecco mondo ma bardzo ładną i zgrabną spacerowkę.

Gość DankaEl
Moj starszy brat odradzil mi wozki 3 w 1 wiec dlatego wybralam wozek vicco z adamexu. To wozek dwa w jednym, dokupilam do tego fotelik kite. Na razie wszystko sprawdza sie bez zarzutu, zelowe kolka sa super opcja bo nie trzeba ich pompowac, gondola jest spora takze super!

Gość gość
Skonczyl sie Anex,rozpoczął Adamex.

Gość gość
Faktycznie adamex teraz na topie, ale nie ma się co dziwić. Fajne mają te wózki i wizualnie i cenowo. Do tego funkcjonalne i łatwo zamienić gondolę na spacerówkę.

Gość gość
Jak byłam na etapie zakupu wózka to wszyscy właśnie polecali adamex, że to teraz najlepsze wózki, polskie i pięknie wykonane. Cieszę się, że im zaufałam, bo rzeczywiście jestem bardzo zadowolona. Mam model vicco i zarówno gondola, jak i spacerówka spisują się świetnie.

Gość gość
My właśnie teraz z moją córeczką przesiadłyśmy się na spacerówke vicco i jest super. Nie tylko pięknie wygląda ale dobrze też trzyma dziecko w siedzeniu i nie ma szans żeby samo odpieło się z pasów. Ma też dużo fajnych i praktycznych rozwiązań jak odpinana balustrada, które bardzo ułatwiają użytkowanie. Kupiłabym jeszcze raz. :)

Gość arletkamidak
ja mam riko naturo ecco, glownie i tak korzystamy jeszcze z gondoli, tylko kilka razy testowalismy spacerowke. dla mnie jest okej, chociaz wiadomo, ze jak ktos chce super leciutki model to wozek 3 w1 temu nie sluzy ;) jakosciowo bardzo fajnie, szerokie wygodne siedzisko, latwo sie rozklada- mi tyle wystarcza, bo nie wymagam cudów od wozka 3 w 1, ktory w zalozeniu glownie sluzy do tego by wozic malucha w gondoli. a w wersji spacerowej to na pewno na trudniejszych terenach sie przyda, gdzie te leciutkie zwinne wozeczki sobie niestety nie poradza.

Gość gość
jak dla mnie anex sport

Gość gość
Dodałabym do tego jeszcze xlander, też ma ładną spacerówkę, na pewno też praktyczną bo ma duży kosz i jest bardzo stabilna, nawet jak masz starsze dziecko to jej nie wywróci, widziałam kiedyś jak maluch wypadł ze spacerówki-parasolki, dziecko miało już ze dwa latka przechyliło wózek i poleciało razem z nim, dramat dosłownie, mam uraz od tej pory i zwracam uwagę na takie rzeczy

Gość gość
Kupilam ten Adamex. Super kolor, wyglad, ludzie patrzyli oczarowani i co? Po 4mcach pekl stelaz...

Gość Asiaa

Również mam anex, model cross. Bardzo wygodny , lekko się prowadzi i fajnie wygląda;) Tak jak piszesz, jest łatwy w obsłudze, a to dla mnie duży plus!

Gość Gonia

Mi się znów podoba spacerowka w anex sport :) co ludzie to zawsze inne gusta .

Gość Ancia

Xenon ma wygodną i wysoką spacerówkę (50cm). To ważne, bo dzięki temu dziecko ma bardziej komfortowo no i wózek dluzej ci posluzy. Jeśli chodzi o wygląd to mysle, ze tez dobrze to wygląda.