Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kobiety niechcące mieć dzieci, robią na tym dziale? Wasze spostrzeżenia

Polecane posty

Gość gość

nie planuje dzieci, nie chcą mieć, uważają że to unieszczęśliwia...a przesiadują na forum o CIĄŻY, PORODZIE, MACIERZYNSTWIE. Przypadek? Nie sądzę....

Gość gość
Oj juz nie gloryfikuj tak plodnosci swojej macicy:) wiekszosc czyta najswiezsze i sie udziela, wiekszosc nie wie nawet ze sa tu dzialy:) Ale ty oczywiscie musisz myslec ze to przez to ze MASZ dziecko,sens zycia i niezwykle osiagniecie ( jedyne) w twym jakze ambitnym zyciu inkubatora...

Gość gość
19:52 a skąd wiesz jakie i ile mam osiągnięć, znasz mnie na żywo? Otóż nie :) Założę się że nawet nie wliczając dziecka, mam więcej niż ty bez tego. Pewnie jesteś chamem bez szkoły...widać. Bez kultury to na pewno. I nie ściemniaj już, dobrze wiemy i ty i ja, że są tu osoby które (nie mówię, że wszystkie) wchodzą tu DZIEŃ W DZIEŃ tylko po to by hejtować tematy związane z macierzynstwem, mowic że współczują itd. Nie bardzo rozumiem jaki jest sens tego. ale czekamy na ciebie, moze ty cos mądrego napiszesz. No, po co one tu włażą? bo są takie że włażą, a mówią że nie chcą mieć dzieci. są na tym forum bez przerwy, na tym dziale.

Gość gość
a nie wiem tego bo widac w przeciwienstwie do ciebie nie jestem tu codziennie wiec nie moge tego zaobserwowac. I tak napewno masz wiecej ode mnie- nie znasz mnie a juz tak piszesz,ale sloma z butow:) I skoro nie masz dziecka- czemu wchodzisz na to forum? Odpowiesz sobie i bedziesz miec odpowiedz na swoje pytanie, geniuszu :)

Gość gość
19:55 masakra :/ masa kompleksow matki polki smutne to

Gość gość
20:04 poczułaś się lepiej? No tak, kafe to jedyny ratunek dla ciebie, ściereczko.... gardzę bezpłodnymi maciorami.. a moja wlasnie rodzic ma za dwa dni. chcę mieć z nią conajmniej czwórke dzieci...bylem z kboieta ktora nie chciala dzieci ale zostawilem ja dla takiej co je lubi...

Gość gość
gardzę bezpłodnymi maciorami.. a moja wlasnie rodzic ma za dwa dni x twoja bezpłodna maciora? :D :P

Gość gość
20:06 wybrales kobiete ze wzgledu na plodnosc? musisz ja kochac prawdziwa miloscia :D

Gość gość
większość wyzywa te majace dzieci od inkubatorów, krów rozpłodowych itp. i próbuje przekonać te rodzace jakie to one sa zacofane i nieszczęśliwie i ze do niczego w zyciu nie doszły ani nic nie osiągnęly i jak ciąża im figure popsuła :P. W przeciwieństwie do nich, bo one sa ocztywiscie super szczęśliwe, nowoczesne, ładne, zgrabne i powabne, spełniają się zawodowo i w ogóle...

Gość gość
Większość srększość. Jestem bezdzietna i nawet nie wiecie co wypisuję bo matek nie wyzywam :P Pracuję z dziećmi ;)

Gość gość
No wlasnie. Ja jak nie mialam dzieci to tutaj nie wchodzilam:/ dopiero jak bylam w ciazy i zaczelam konpletowac wyprawke