Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból przy stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam Kobietki pytam Was co może być przyczyną bólu przy stosunku ? Mam prawie 40 lat i seks zawsze sprawiał mi przyjemność, a teraz jak pomyślę o zbliżeniu ....to mi się słabo robi. Po stosunku ( jak już ulegnę mężowi ) to piecze, boli... Nadmienię przy tym, że byłam u dwóch lekarzy ginekologów ( jednemu nie ufałam myśląc, że jednak czegoś nie zauważył ) Zrobiłam wszystkie badania. Cytologia, posiew, usg dopochwowe i wszystko OK !!! A jak bolało, tak boli 😭

spytaj wrednego małpiszona, ona jest rżnięta co chwilę przez kolegów, więc ma wiedzę na te tematy :)

Gość Ewelina1aa
Ja mam 22 lata a mój chłopak 32. Stosunek zawsze sprawiał mi ból. Poprosiłam chłopaka czy sex oralny mu wystarczy. Jestem z nim już 2 lata i prawie 2 lata śpimy ze sobą bez seksu klasycznego.

Gość gość
Ale mi oralny nie odpowiada ...

Gość gość
ino w dupke baby !

Gość gość
Ewelina1aa dziś Ja mam 22 lata a mój chłopak 32. Stosunek zawsze sprawiał mi ból. Poprosiłam chłopaka czy sex oralny mu wystarczy. Jestem z nim już 2 lata i prawie 2 lata śpimy ze sobą bez seksu klasycznego. Trochę to naiwne mnie chłopak rzucił po 2 latach a mówił, że związek bez sexu mu odpowiada. Najgorsze bo przywiązałam się do niego bardzo i jestem już sama 8 lat :(

Gość gość
Analny też odpada :( Jakieś inne odpowiedzi ? :)

Gość gość
Pozostaje ograniczenie się do seksu oralnego. To też seks :)

Gość gość
To spróbuj mu ręką wytrzepać i zapytaj czy fajnie było. Weź jakiś lubrykant, żeby mu krzywdy nie zrobić :D

Gość gość
gość dziś To spróbuj mu ręką wytrzepać i zapytaj czy fajnie było. Weź jakiś lubrykant, żeby mu krzywdy nie zrobić smiech.gif Też mam bóle podczas sexu. Swojego tak wyszkoliłam i sam sobie trzepie. Wystawiam mu pupcie, żeby mógł sobie popatrzyć i pomasować bo akurat masowanie bardzo lubię :)

Gość gość
Polecacie "produkty zastępcze" A my tak nie chcemy ! Chcemy być ze sobą jak zawsze. Czy powodem mojego "zablokowania" może być utrata ciąży ? Czy tak głęboko tkwi to w mojej głowie, że teraz już uciekam od współżycia ?

Gość gość
Ja jestem młoda i moje pierwsze razy były nieprzyjemne. Nie chce być sama i dziękuję za porady.

Gość gość
gość dziś Polecacie "produkty zastępcze" A my tak nie chcemy ! Chcemy być ze sobą jak zawsze. Czy powodem mojego "zablokowania" może być utrata ciąży ? Czy tak głęboko tkwi to w mojej głowie, że teraz już uciekam od współżycia ? Na takie problemy nie ma prostych rozwiązań.